Мислам дека нема да има, бидејќи и во прв уписен беа многу повеќе пријавени отколку што примаат, но не фаќај ме за збор, не знам сигурно.
Јас го имав избрано тој, интересен предмет и професорката е супер. Ние учевме од една скрипта напишана на српски јазик, ама она ќе ви посочи на што најмногу да обврнете внимание.
Здраво, дали некој има запишано на педагогија? Me интересира дали професорите се океј и какви впечатоци имате од факултетот.
Здраво дечки! Би сакала да ве прашам за мислење. Според вас кој смер на филозофски факултет најмногу би се исплатил во иднина (вработување, плата)? Поздрав
Дали индексот, студентската легитимација и образецот за запишување семестар ќе ни ги дадат на денот на упис, бидејќи пишува ги има во студентски сервис на фил. фак. или треба претходно да ги купиме?
Треба да ги купиш. За индексот и легитимацијата земи две мали слики зошто ќе треба да ги залепиш и попуни ги твоите основни информации. Они таму на уписот ќе ти досредат што треба, ќе ти стават печат и за дома би требало да ти ги дадат.
Nekoj sto e na pedagogija da predlozi izborni predmeti koi lesno se pominuvaat za tret semestar? Fala odnapred
Дали може некој да сподели искуство што полагал педагогија и методологија како изборни предмети да ги земам
Еве ме пак мене, како од Марс да имам паднато ама deal with me де.. Се знае ли на педагогија дали наставата ќе е онлајн или со физичко присуство?
И јас сум на педагогија и се си имам мислење дека ние секогаш сме последни известени за се.Колку што знам треба да биде комбинирана настава во договор со професорите дали сакаат онлајн или со физичко присуство.
Дали има некој земано потврда за редовен студент во скоро време? Потребно ли е да се уплати уплатница нешто па молба или само така ја даваат?
Дечки итно ми е На iknow зимскиот семестар сами требаше да го запишеме тоест предметите? Зашто кај мене ги има задолжителните ама изборните не И кредити имам 18/30 или 35 беше не знам, што значи тоа?? Што да правам