Дали има некој што овој семестар го има одбрано предметот Стрес и справување со стрес? Дали се знае кога и како ќе се полага?
Zdravo na site, dali nekoj ima iskustvo, pozitivno so nekoja stranica, grupa ili sto i da e sto izrabotuvaat seminarski za studenti. Mi treba da mi preporacate nekoi od koi ste zadovolni i ste sorabotuvale, moze i vo poraka da mi pisete, vi blagodaram odnapred
Мислења за предметот Основно образование и описменување на возрасни кај професорката Елена Ризова 4 семестар Педагогија
Хелоуу Дали ви предавал проф. Тони Милески? Каков е како професор и дали мора да се купи неговиот учебник/скрипта за да се положи?
Хајјј, дали предметот социјална заштита е лесен ? Ми рекоа да го земам како изборен за летниов семестар. ( Од економски факултет сум ). Или можеби некој друг предмет е лесен ? Само да има 6 или повеќе кредити
јас го имав овој предмет минатата година, поминавме лесно, професорката е мн фина, а имаше и доста студенти од економски. Се полагаше испит мислам, ама она ги дава прашањата и на заокружување се. Ние полагавме онлајн без камера само микрофон и мислам дека голем дел имавме високи оценки.