Имаше еден жената во мас културата така мислам дека беше кај сузана симоновска , и многу лесно се поминува ептен праќа матријал на емаил и на испит одма пушта
Zdravo decki Ako ima nekoj shto studira pedagogija i sega e prva godina, vtor semestar i mu trebaat knigi neka mi pise, ke mu gi dadam za pomalku od polovina cena plus i nekoi prasanja ako imam zacuvano
nema kolokviumi, na ispitot pisuvate samo esej i vi gi dava odnapred temite, izbirate koja sakate i za taa pisuvate. nikoj ne pagja, najniska e 6ka.
Nacija, nacionalizam, demokratija, feminizam, marksizam… koa ke se uklucite na ,,ispitot” ke vi kaze demek za poviska ocenka da pisuvate za ovie prvite temi no ne mora da znaci (nekoi so pisuvaa za toa imaa 6, a ja za dr tema so pisuvav imav povisoka od niv), dava povisoka ocenka ako imas navedeno nekoi avtori ili pak od koja kniga si koristel literatura. Koa ke se uklucite ke vi kaze deka do sledniot den vo isto vreme mozete da gi prakjate eseite. Inace nema kniga i ne mora da se ukl na predavanja, eseite vi se sosema slobodni, sto sakate pisuvate.
Zdravo, dali nekoj imal Filozofija na obrazovanie kaj prof. Dejan Donev da mi kaze za materijalot i nacinot na polaganje?
Искуство со проф.Иван Трајков по предметот Психосоц.развој,какви прашања дава и критериум за оценување?
Здраво, да не го има запишано некој Креативни техники кај професорката Софија Арнаудова, јад сум од економски факултет, и дали ви е стигнат некој мејл од професорката
Ако ти е за полагање имаш на фзф страната испитни рокови,она пред некој период прати меил за полагање како колоквиум мислам беше во понеделникот
Фала ти многу, ќе те замолам ако не ти е тешко да ми пишеш мејл со кој комуницирате со професорката, јас сум од економски факултет и не полагам со колоквиуми, на испит треба да одам, само те молам пиши ми разработкљта каде да ја пратам
Ако ти е за полагање имаш на фзф страната испитни рокови,она пред некој период прати меил за полагање како колоквиум мислам беше во понеделникот sofija.arnaudova@fzf.ukim.edu.mk