Присуството не е задолжително ама професорката ги кажува прашањата на самоото предавање(и најчесто се од претх.години) а и доста интересни предавања има, како и да е тестот е се на заокружување и е многу лесен, за дополнителни поени се пишува есеј или се чита книга или мали извадоци(она ги посочува кои) а на предавањето ја раскажуваш т.е ја обработуваш.
Здраво...Доколку има тука некој кој студира при Институт за специјална едукација и рехабилитација- Филозофски факултет имам прашање дали изборниот Детска и младинска психопатологија се одржува бидејќи јас студирам при Медицински и го запишав како изборен од универзитетска листа? И ако се одржува некои информации во врска со предметот ако можам да добијам како распоред на предавања, каде, кога се одржува, околу полагање итн...Однапред ви благодарам Еве линк за да знаете точно за кој предмет станува збор http://fzf.ukim.edu.mk/предмет-пр-1-2-2-2-2-4-4-2-9-9-7/
Ми фалат уште 2 предмета за да завршам на економски,дали ми е паметно да ги земам родот и спортот и стрес и справување? Може и да ми предложите некои други
Дали некој има материјали и прашања да ми прати по етика и родот и родот и спортот, и дали некој знае кога ќе се полагаат овие предмети?
Дали има некои прашања по предметот Стрес и справување кај проф. Иван Трајков? Ако има некој и ако сака да ми прати во пп. Thanks a lot ☺️
Здраво, имам неколку прашања... Дали поголема перспектива нуди социологија од социјална работа и политика? Какви се професорите, кои се вашите искуства? И дали има некој кој есенва ќе започне со студирање на овие смерови?
Предлог лесни предмети за летен семестар?(од економски сум до сега само етика и род имам земено) Искуство со предметот Родот и философијата?
Zdravo na site Dali nekoj gi imal predmetite Ineraktivni pristapi vo pedagogijata i Inferancijalna statistika da spodeli iskustvo ?