Која е процедурата за поднесување и бранење на дипломска на психологија на филозофски? Имено имам два изборни останати за полагање октомври. Дали е возможно паралелно да спремам дипломска па јануари по внесувањето на оцени одма да продадам барање за дипломска па само да ја предадам? Зошто сакам шо поскоро да дипломирам и да го завршам ова поглавје
Некој искуство да сподели со предметот медиумска култура што го предава проф Јасмина Делчева од програмата на педагогија
Дали етика кај Дејан Донев е лесен, и што треба да учам за да положам?(небитно дали колоквиум или испит)
Здраво. Тие што имате полагано ППМ подготовка на Филозофски, како поминавте на испитите? Обемен ли е материјалот.. Фала
Некој да каже на што да се насочам најмногу за прв колоквиум Античка митологија кај Дуев? Или..дали тешки прашања дава? Некое интро за кај него плис ))
Може некој којшто е студент на Филозофски, ме интересира дали при упис на факултетот можам да влезам како редовен студент поради тоа што работам и сум пријавена или поради тоа веднаш ве ставаат како вонреден студент?
Значи и доколку сум пријавена и конкурирам нема да има проблем? (Бидејки многумина со којшто разговарав ми рекоа дека штом си пријавен и работиш веднаш те ставаат како вондреден студент).
Da sigurna sum. Eve treta godina sum imam koleski koi si rabotat od prva godina kako prijaveni i redovni studenti se
А што е ова за изјавите при упис? Како можам да ги направам од некаде треба да земам лист или како оди тоа?
Здраво Сакам да прашам за уписите што следуваат за филозофскиот факултет 2023/24 што требаат да се достават документите за упис(за прва год.) на 30 и 31ви август во факултетот, дали има можност да се изведе тоа online како што лани можело бидејќи не сум во македонија а не сум од скопје да може некој друг да ми остави во мое име?
Zdravo, sakamm da prasam vo vrska so SEMEJNI i RODOVI studii, jas se zapisav rodovi(tamu me primaa) no od pocetok dodeka bev sredno uste gledav na semejni pointeresno predmeti ima a vo rodovi ima poveke istorija shto ne mi e jaka strana :/ Shto mislite vie dali da se prefrlam kakvi iskustva imate od dvata instituta... help