Здраво, дали некој аплицираше на огласот за плаќање половина од износот на уписнината и дали знае зошто не можам ниту да ја зачувам ниту да ја симнам пријавата и изјавата што се прикачени со огласот?
Dali nekoj e zapizan na smer to privatna I korporativna bezbednost sakam da se zapisam naredna godina dali e tesko kako odi tamu. I dali moze da mi Dade nekoi knigi I skripti ke mu platam
Дали некој можеби знае какви прашања има на Античка митологија на фзф кај Ратко, дали има нешто што е надвор од скриптата бидејќи во книгата има многу митови што треба да се читаат од многу различни книги?!? Дали знаете каков тип на прашања има и дали се поопшти или многу детални?
Здраво дали знаете како можам да стапам во контакт со проф Бранислав Саркањац? Емаил или дали има асистент?
Obratete se vo bibliotekata na institutot za filozofija kade predava prof.Sarkanjac. Biobliotekarkata ke vi pomogne.
Здраво, сакам да прашам дали некој од вас го имал предметот Семејството и менталното здравје кај проф. Ангелка Кескинова? И ако да дали е добра со предавања, редовна, достапна, како е со коликвиуми...?
Zdravo. Jas sum od drug fakultet ama me interesira nekoj predlog izboren predmet za leten semestar? Slushnav predlog za etika i rodot?
Дефектолози/психолози, што порано го имаат учено предметот "Ментално здравје на лица со попреченост" кај проф. Марија Ралева, од што материјали сте учеле? Професорката е веќе во пензија и предметот не може да се земе како изборен, ама ме интересира да ја земам книгата/скриптата по која се учел.
Здраво, дали може да ми пише некој што имал предмет кај проф Софија Георгиевска конкретно за Креативни техники?
Здраво ! Сакам да ве прашам дали некоја од вас е запишана на Филозофскиот факултет во Скопје смер Социологија. Совети!