А знaе ли некoј oд кoгa се пoчнувa сo предaвaњa, oти нa стрaнaтa е дaденo сaмo кoгa ќе ни ги дaдaт индексите?
За да се стави филозофски факултет во мирување една год. колку илјади треба да се плати доколку си запишан во приватна квота, и кои се документи треба да бидат приложени и каде? Итно ми треба, ве молам одговори.
Ја да прашам во врска со изборниве предмети,кај кој е подобро да одберам кај Ицко Ѓоргоски или кај Владимир Трајковски...предметот е физиологија ама нз кај кој професор...некој совет?
zdravo, iskustvo so prof, Trajan, Mileva, Jovan da spodeli nekoj? Ne gi znam prof, pa ako moze nekoj nesto da spodeli
Ѓуровска, треба да се запишам на втор циклус па гледам тие проф. највеќе се застапени, иако ми е мн страв позз
Таа е професорка од институтот по социологија, мене ми предаваше неколку семестри. Фина професорка е, сега незнам кои предмети се кај нејзе, јас искрено поминав и лесно и супер кај нејзе. За втор циклус секако дека сите професори бараат повеќе учење, а и зависно од материјалот и предметот може и потежок да е. Што се одлучи да студираш на втор циклус?
Се мислам сеуште, менаџмент на човекови ресурси сакам и одлучена сум 80% ама стравот си постои, а најмногу од кинигите и бројот на страните хехе фала ти многу сепак!
Одлична Професорка е,сум имала предмети на магистерски студии кај неа.Достапна е и за консултации ,предметите кои ги има се интересни така што само пофалби за неа.
Луѓе, јас одбрав малолетничка деликвенција кај Зоран Киткањ и општа психологија кај Виолета Арнаудова, знае некој да ми каже дали е лесен, интересен материјалот и дали се добри професорите?
Da ne gi ima nekoja knigite po Humana genetika i Fiziologija so funkcionalna anatomija od Prof.Vladimir Trajkovski da i gi kupam na staro? Novi treba da gi poracam, a vekje mi trebaat. Fala odnapred
Za Kitkanj slusnav pofalni zborovi, epten bil fin. A za Violeta nemam informacija kakva e, i jas imam odbrano kaj nea, pa kje vidime