иди на втор уписен рок, може нема да бидат сите места потполнети... А во приватна штиклира или само во државна?
А зошто не наведе како опции, ако не те примат пример на медицински факултет, наведуваш општа медицина, а како алтернатива стоматологија, во случај да не ѕе примат на општа медицина...? Не знам...
А бе луѓе Стојка Бојковска не е веќе во пензија? Јас слушав и полагав кај неа, ама и тогаш беше стара. Со среќа на сите кои се запишувате годинава на било кој факултет.
^Stojka Bojkovska odamna vekje ne predava na Blazhe Koneski. Predavashe edno vreme na Drzhavniot univerzitet vo Tetovo, no sega nemam informacija dali i tamu predava. ^^ Ima li nekoja ovde treta ili chetvrta godina na grupa makedonski jazik so knizhevnost?
Mozno e da e v penzija veke.Jas polagav kaj nea 2007\8 negde...se zboruvase deka ke predava uste nekolku godini.
Nekoj da mi kaze sto treba da se vnesi vo indeksot, bidejki ne odam jas licno da se zapisuvam, ne sum vo moznost? I da, kolki predmeti moze da se navedat za eden semestar i koi se predmeti se ponudeni? Prasuvam za germanski jazik i knizevnost? Odnapred blagodarna!
некој од флф, по можност да е на германски јазик и книжевност, да ми пише во ЛП? Однапред благодарна!
знае ли некој дали треба повторно да се најавуваме на iknow системот за внесување на предметите и слично?
Devojki, pa ova so naznaka IKSA od 750den., i skolarina i ona sto plativme 700den. za nadomest na steti i vodic niz studiite za brucosi pri zapisuvanjeto, pak treba da plakjame?? Znae nekoj da mi kaze?
Тоа е исто, не треба повторно да плаќаш. Се плаќа еднаш годишно во сите 4 години. Треба да ја имаш копијата од уплатницата.
Ќе може некој да ми каже од кога се почнува со настава..на 15ти септември или на 1ви октомври? Знам дека за прва година е од 15ти септември ама ме интересира за другите.
Od koj den i od kolku saat se pocnuva za prva godina? i dali veke od vtoriot den ima predavanja ili kako?
Имаш соопштение на флф страницата. Се започнува на 15ти септември, во 12 часот во големиот амфитеатар на флф факултет. А, за настава не знам.