Zdravo do site bi sakala da prasam dali ima nekoj sto e zapisan na italijanski jazik i knizevnost...jas se zapisav i bi sakala ako ima nekoj nekakvo iskustvo od ovaa oblast
Ako moze nekoi da mi prati link od stranata na koja sto mozeme da go vidime rasporedot za prva godina
Ako moze nekoi da mi prati link od stranata na koja sto mozeme da go vidime rasporedot za prva godina
На официјалниот сајт на факултетот, ќе идеш во портокаловото мени горе кај Катедри, одбери си ја катедрата и оди на последното За студентите и кликни на Распоред
Девојки да ве прашам дали некоја од вас го слушала предметот Вештини на правилно пишување кај Славица Велева? Лесно/тешко? Предавањата се задолжителни?
Прелесно. Славица е деканка, прекрасна жена и прекрасен професор. Предметот е многу интересен и лесен. Не бара учење она класично, ке си одиш на предавања зашто секогаш се интересни нејзини предавања. Многу ја сакам. И култура на говор земи си ако има слободно. Прекрасна е.
Луѓенца, знае ли некој дали оваа година пак го направиле неактивен италијански како изборен? Или пак местата се веќе пополнети... зошто го нема во листата изборни од цел факултет како јазик под Ц?
Vo rasporedod imam ist predmet sto go predavaat trojaca profesori. Dali treba da izberam eden kaj kogo da go slusam predavanjeto a kaj drugite ne ili?
Nas ni rekoa vo petokot od utre kako sto kje imame predavanja i profesorite kje ni kazuvale sto i kako treba se...