Fala za informacijata Frosinka3! A zoshto ova go nema na web stranata na filoloshki? Nie na gravcinja li ke gledame za da doznaeme za vremeto i mestoto? c c c
Mene ne mi stignalo nishto na E-mail. Ne ni znaev deka treba da cekame nekakov E-mail. Imash poveke informacii vo vrska so ova? Fala.
Kako se doagja do kopija od ovaa skripta? Mislam za redovnite vo red, a shto e so vonrednite? Dali od profesorot/profesorkata se zema taa skripta? Fala za informacijata.
Ако го ставиле активен психолингвистика не се двоуми. На Бабамова поважен предмет и е историја отколку методика. А бута на испит ако погрешно напишеш некој чкљ јазик во јазични групи.
Девојки, ај хелп ако знаете некое инфо... Имам некои предмети за презапишување, арно ама на слободните места кои ми остануваат сакам да ставам изборен предмет. Нели имаше нешто за задолжителен предмет ако не планираш да го полагаш немора да го запишуваш во индекс? Знам дека правилото е да се запишуваат прво задолжителните, ама знам колешки кои си пишуваа што сакаат во индексите па пак им ставаа печат. И друго прашање, предмет кој не ти е воопшто запишан во трет семестар и планираш да го запишуваш ПРВ пат сега во петти, се води по нормална постапка или како презапишан? И таква глупост слушнав дека измислиле?
свечен час - Friday, September 13, 2013 Почитувани нови студенти, Ве покануваме на првиот академски час што ќе се одржи на 16.09.2013 (понеделник) во големиот амфитеатар (А3). по овој распоред: - 9:00 до 9:30 - сите групи освен англиски јазик и книжевност и преведување и толкување - 10:00 до 10:30 - англиски јазик и книжевност и преведување и толкување На страната е ама е напишано со многу ситни букви
Паа дека гледам на бруцоши од другиве факултети им има стигнато мејл од факултетот за да се најават на iknow системот или електронски индекс каде што имаат и распоред и се' , па претпоставував дека и нас треба да ни стигне ама кај нас изгледа не одат така работите
Па види,не гледај ти по другите факултети како е. Гледај си на твојот. Значи ако на економски писмо им праќаат специјално до дома по пошта со хилихоптер за кога да дојдат,не значи дека и нас ќе ни праќаат. Ете така. Нека ни е со среќа колешки.
Го видов тоа го спомнав и погоре пред да го видам мислев дека ќе не известуваат со мејлови ама не било така... Со среќа и тебе
Дали тоа распоредов е најдобар ? Почнуваме од утро во 8 и најкасно до 2 и 45 завршуваме. Колку добро значи... Можно ли е? Јас мислев мешано ќе биде,на пример предавање од 10,потоа предавање од 2,и на крај од 6-7...