Дали би можел некој да ми каже збор-два за Зорица Трајкова која предава САЈ во втора година? Фала однапред
Најарогантното суштество уфффф ја мразам на час само се смешка и си мислиш лел овој сај ќе биде боза а потоа иде на сцената ѓаволот сите саеви ги поминав без ни малку мака а кај неа 3ката дури и ја презапишав ццццц немам коментар дали на нашата група и беше така настроена или што беше незнам но факт е дека цела генерација не сакаме око да и видиме
Леле, чудно. Кај нас лани во група имаше еден куп студенти кои презапишале САЈ 3 и САЈ 4 кај други професори, па намерно ја одбрале Зорица кај неа да го запишат предметот наново. Викаа дека слушнале оти она била најдобра од сите кои предавале во втора. Башка, имав приметено дека постари генерации студенти воопшто немаа запишано кај Беќар и Ончевска, туку само кај Зорица. Инаку, јас лично имам неутрално мислење за неа. Едит* Мене искрено, САЈ 4 уште не ми е положен заради Румена. Така да, битно е и SAJ Writing кој ќе ти предава.
Пред 3 години јас кога бев втора таа предаваше и writing i lecture, незнам што да кажам ама по се изгледа саевите во втора се најзезнати, или пак јас си имав такво искуство ?
Најзезнати се, да. Посебно САЈ 3, дури и проф. ни кажуваше дека најголем процент на студенти заглавувале на 3-ката.
не знам за Зорица ама на тие што им предава Елена Ончевска суперррррр толку многу е заангажирана жената да ти е мерак да одиш на предавања Јас лично кај неа супер поминав само покажи интерес за работа и таа ке ти посвети максимално внимание и ке ти укаже на сите грешки и пропусти
Овие од ЕКТС спобркале, видете што ми стои на профилот НАПОМЕНА: Вашиот тековен запишан семестар е зимски семестар и НЕ ОДГОВАРА НА СЕМЕСТАРОТ КОЈ ТРЕБА ДА БИДЕ ЗАПИШАН (летен семестар). Е кај се видело во Сепмтеври да се запишува летен семестар???ЦЦЦЦ забегана работа
Zdravooo 4 god sum gimnazija - pmb podracje. Sakam da znam koi predmeti treba da gi polagam na drzavna matura za angliski jazik . Isto taka ne znam sto e podobro Dali otsek preveduvanje I tolkuvanje ili ulicisna katedra. Pls pomos. ???
Одете редовно на вежби и на предавања и нема да имате проблем. А воедно и македонски јазик е, мајчин ви е, треба да го сакате и разбирате, ако на него заглавите, што остана за другото.