овој на сликата е МАЛМ моделот ваква дупла ти е 120 е у Софија 150 е у Солун Ако нњкој мајстор направе медијапан 160 сантима со 6 фиоки кажете ми
https://platinavrata.mk/category/ikea/ Овде имаш такви фиокари на икеа моите купија по 3000 денари се, само ти мора да си ги склопиш. :/
@Dream-Girl воопшто да не се мислиш при склопување . Пребрзо и прелесно се монтираат ... ќе можеш и сама дури. Јас имам наткасна од икеа модел кулен . За цената се супер.
onaka da iskomentiram, koja e poentata da im platis skapo ako treba sam da go montiras? podobro ke idam kaj tie sto prodavaat iverica (a patem i ja secat kolku ti treba i dimenzii koi sakas ) i potoa sam si sklopuvas sto mislite vie kako rabotat poveketo majstori i potoa naplatat 5 pati poskapo , kupuvaat bas na toj nacin i tie samo sklopat, zasrafat i trakata sto zalepat edno platno iverica 2.2m x 3m e 2-3000 den ima i poskapi zavisi kakva sakas ,mene zborot mi e ako veke mora sama da sklopuvam zs da im platam 5 pati poskapo
ај не тропај глупости овие од икеа што ги склопуваш сам се без пари у споредба со исто такво да ти направе тука мајстор ете погоре фиокар со 3 фиоко ти е 30 е дај некој ,а 1800ден нека ти направе фиокар кај нас
aj prvo ubavo procitaj sto pisav pa TI DOSTA TROPASE GLUPOSTI! ili da ti povtoram ako ne sfakas sto pisav ..svasta samo nesto da se pravis ko umna a nisto ne sfakas sto pisav patem da jas pred 2 godini pravev taka na cel zid plakar 3 m dolzina , visok 2.2m ..2 platna i nesto otidoa , gi isekoa ko sto pisav i pogore a tatko mi sam go sklopi icena pa malku poveke od malo fiokarce so 3 fioki ..pa ako znaes da racunas izracunaj ,.. NE REKOV MAJSTOR (majstor ke mi naplates 5 pati poskapo) , tuku koga veke treba sam da sklopuvas podobro sam i da si kupi, ko sto objasniv pogore a ti sto ne si vo sostojba da razbers sto pisav tvoj problem
па то напиша дела ем сами склопуваме ем се скапи ја ти пишав дека не се скапи од икеа производите незнам шо не разбра
Абе не е проблем монтажата, колку работи имам склопено Јас правам гостинска спална во моментов и си нарачав од форма нова 2 од овие со 5 фиоки по 90цм широки https://formanovamk.com/products/getproductbyid/10867 Има и по 45цм .. Имаат според мене одлична акција, за тие пари со фиоки со механизам супер се.. Да, не се кој знае каков квалитет (икеа квалитет се и овие) ама подобро да сменам стил 5 пати во 15год него ли едно фиокарче да тера 15год па ќе ми се здосади Уствари ми текна на темава дека пишував и влегов за на @Dream-Girl да и ги покажам да ги види.. сосема солидна цена според мене..за тоа што се добива 4276 е тоа од 45цм