Фитнес центар само за жени е 60 минути кај рампа у К.Вода, мислам дека има само аеробик и зумба ама не сум сигурна.
Во Фид 700 , а и во Флекс толку беше порано ама сега не сум баш сигурна, провери. Сепак Фид е почисто и посредено многу повеке.
Oвој претпоставувам дека е новоотворен фитнес центар за жени во Ново Лисиче на почетокот го најдов на нет https://www.facebook.com/pages/Fit-Life ... 1670159421 И јас сум од Аеродром ама ако ми одговара сакам таму да одам
Nе ви го препорачувам 60 минути во Кисела вода. Јас одев еден месец со намера кога почнав да одам редовно. Девојката што работи таму и воедно е и газдарица, отпрвин ми викаше дека ке ми биде како еден вид на тренер, да биде покрај тебе и да ти објаснува и покажува вежби. Јас почнав да одам, девојкава не се појави значи. Бев оставена сама на справите со вработен кој само те гледа и не реагира. Само заради парите одев еден месец и се откажав. Таква непрофесионалност од фитнес клуб не очекував!
Фитнес Почнав да одам на фитнес четри дена неделно по еден час. За колку време би требало да се покаже ефекет?
Фитнес Зависи каков ефект сакаш да постигнеш. Ако ти е за затегнување и зацврстување веќе после неколку тренинга ќе осетиш разлика, за слабеење отприлика после две недели (можно е и побргу). Внимавај да не се претренираш ако си почетник. Ова се мои искуства (од вежбачки) твоите може да варираат побргу или побавно .