Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фитнес клубови

Дискусија во 'Фитнес' започната од Girl4ever, 9 јуни 2010.

1. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Ај да си прашам нешто, може е спомнато и претходно ама стварно немам време сега да чепкам низ мислења и се извинувам :)
    Некој да сподели мислење и искуство за Гладијатор? Фала ви :)

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. cocopuff

cocopuff Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    597
    Допаѓања:
    508
    а кај е тој fit&fun во бисер, ја прв пат слушам, а цел живот живеам во аеродром?

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Во зградата каде што е Sport Life кладилницата, во подрумот.
    :)

4. CinnamonBambi

CinnamonBambi Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2013
    Пораки:
    415
    Допаѓања:
    465
    Знае ли некој како се движат цените? И само женска е или нема врска тоа?

5. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Една од подобрите теретани во Скопјево. Има многу справи, буквално за вежбање на секој дел од телото. 700ден. е месечно + неограничено (колку време сакаш, кога сакаш).

После 7 саат попладне е многу гужва. Мислам дека и заради гужвата многу луѓе се откажуваат од оваа теретана. Јас одам порано, накај 4-5 и тогаш е милина. Нема гужва, не мора да чекаш ред, си вежбаш што сакаш и сл. Обично најмногу гужва има во делот за вежбање раце и претежно машки има ама не е проблем. Ти ја препорачувам :)

На Elissa и Dee им се допаѓа ова.
  6. Shopa.holic

Shopa.holic Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    12
    Феминки,
    препорака за некој добар ( и не многу скап) фитнес центар во центар - околу Буњаковец, Универзална? :)

7. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    880
    Јас летово одев ептен редовно во Фитформ кај спортската сала.. Кај Гоцета :D
    Ептен бев задоволна, уф да живеам Охрид не би ја сменала за ништо. Пријатна атмосфера, дечкото што работи ти кажува што како да вежбаш, иако јас сум искусна со теретаниве, сепак ти обрнува внимание, па и одма се запознав со сите што вежбаат таму и машки и женски, сите беа толку фини..не можам да опишам колку со мерак идев тука. И многу ми фали. Сега Скопје никако да почнам, лошо ми влијаат вакви промени..брзо ќе се навикнам, во принцип треба само да почнам али ете...додека да го сторам тоа...
    Инаку ваму вежбаат и познати фацки, летоска си вежбав со Миркуловски, со Ѓоко Танески (да се стегне и он малце за настапите :D )
    Препорачувам :)

На molikaMk му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Малку касно враќам, но... 850 ден. е за женски, 6 дена во неделата, освен недела кога не работат.
    Евтино е, но имајте предвид дека има само 4 орбитреци, од кои 2 беа во лоша состојба кога бев последен пат накај март месец. Можеби ги поправиле.
    Фини се луѓето, ама има прилично многу „маалски фраери“... :D

9. ForeverYoung

ForeverYoung Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    1.956
    Za fit&fun pred eden mesec jas bev da prasam 1100 den beshe za pet sest pati nedelno.

10. nikki

nikki Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    Девојки дали некоја од вас вежба или вежбала во титаниум на рузвелтова,дали сте задоволни и дали има гужва. :)

11. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    880
    Ќе ти одговорам. Јас вежбав во Титаниум, ја препорачувам, преубаво ми беше таму, нови се справите, на спрат е, чисто е убаво, и нема толку многу гужви дури и навечер...секако дека има, али не е таква гужва како знае да има во други фитнес клубови, да не можеш да мрднеш.. И тренерите се супер.
    Само мислам поскапичко е тука.
    Али јас топло ти ја препорачувам...оди, види ја салата и цените па одлучи си што како.
    Јас се откажав ради далечината, многу ми беше далеку, некогаш одев со такси, најчесто со автобус, имам и пешки одено..45 минути во еден правец! Што е многу, многу е :D
    Ако живееш во близина, мислам дека ќе ти биде совршена.
    Hope I helped :)

На nikki му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512

Магнус е само за жени.Јас лично не сум вежбала,али по фотките гледам дека е доста среден.И Игор го барај,најбољи инструктор им е. ;)

13. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Јас си вежбав латино,со јутјуб,со видеава од Рената Шопек.
    Првпат слушам за латино во некој клуб... :?:

14. RedButterfly

RedButterfly Активен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    13
    Имам 14 години, дали е добро да одам на фитнес?дали има ограничено од колку до колку години може да се оди?
    знае некој каде има фитнес клубови во Скопје, во близина на Ѓорче Петров..? :)

15. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Може линк од Титаниум или подетално да ми кажете каде се наоѓа?
    Фала

16. nikki

nikki Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    www.titaniumskopje.com се наоѓа на рузвелтова,тоа ти е од министерството за економија спрема партизанска или кај елена лука

17. ForeverYoung

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    1.956
    Vo fit&fun vo biser ima popust za devojki e 700 denari.Jas planiram sa pocnam denovive pa ako ima nekoj zainteresiran da mi pravi drustvo moze da mi pise :)

18. girl.09

girl.09 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    54

Вака, јас сакам да се запишам..па ме интересира дали 300 ден е месечно или дневно :D ии поубаво ако сакаш да ни објасниш за место.. :D знам дека го повторив твоето прашање LadyH но сакав да прашам на друг начин.. :) нема проблем нели ;) ?

19. Snowbell

Snowbell Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    145
    Можеш ли да ми кажеш каде поточно во Бисер е теретанава, сакам и јас да почнам да вежбам? :)

20. ForeverYoung

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    1.956

Теретаната се наога во зградата позади Бисер,мислам дека спорт лајф обложувалница има одма до зградата а Fit&Fun е во подрумот на зградата.Ке прашаш некој таму ке ти кажат поконкретно :)