Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фитнес клубови

Дискусија во 'Фитнес' започната од Girl4ever, 9 јуни 2010.

1. prasetomalo

prasetomalo Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    да не знае некој колку се плаќа во lady club што се наога во маџари карши црквата ? фалаа однапред :)

2. Chizel

Chizel Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Да ми препорачате некој фитнес клуб во дебар маало или каропш 1 , со справи (точаци, орбитрек итн)

3. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.303
    Допаѓања:
    22.594
    Јас веќе долго време одам во Гладијатор во Кисела Вода ( студентскиот Пелагонија). Теретаната е на билдерот Тоше Зафиров.
    Има многу справи и сите се нови, има и машки и женски инструктори и е баш пријатно место. За 700 денари неограничено месечно вежбање, колку време сакаш. Им ја препорачувам на сите.

4. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    А има доста гужва или растеретено е сега на почетокот ? И тренери има ли што ти помагаат ?

5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    ^^Има инструктори да, а за гужва се зависи од тоа во кој период од денот одиш, ама нема многу да е фул пример да не можеш да дојдеш на ред.

6. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Титаниум гледам дека ми е најблиску, ама колкава е цената? Пребарав по интернетов и темава, никој нема пишано. Некој ако оди, нека сподели :)

п.с. А колку е во (Калифорнија) Фит кај универзална? :)

7. Unique.chick

Unique.chick Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    2.391
    jas odam vo lady club no sega za sega nema spravi t.e izvadeni se bidejki mislam deka pilates imaat i vo taa sala, mesecno ne znam kolku e, no 50den se plaka od den :)

8. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Многу е нечисто извини и мириса на манџи за жал. Јас таму не можев ни 5 мин да издржам, а башка е мало, тесно...
    Јас би ви препорачала 60 мин. кај Рампата е. Јас таму одам еве веќе 2 година, а претходно одев во Магнус, супер е и Магнус ама поскапо.

9. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.303
    Допаѓања:
    22.594
    Мириса долу кога ке влезиш во студентскиот на први, на шести не може да мириса, :o
    Мене ми е ок, а и на многу други кои одат таму. Секој за себе си знае, :) како му одговара така.

10. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.632
    Допаѓања:
    3.742
    Dali odi nekoj vo Strong pozadi turizam da mi pise poraka ve molam..

P.s izvinete za latinicata vo ovoj kompjuter nemam mak podrska

11. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Јас планирам да почнам со фитнес.Сепак сум дебелко девојче,и треба да намалам.Само да си ги разгледам клубовите во мојов град :)

12. tinichkata

tinichkata Нов член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Фитнес Центри

здраво женски!! Сакам да ве прашам дали знаете некој добар фитнес центар во Скопје негде во Центар или во Аеродром? :)

13. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    Девојки,сакам да ве прашам дали има некој идено во оној финтес центар во лисиче што е само за остојжени,која цена е,дали постојано има тренер кој работи со вас и се останато :D дали вреди да се иде или не.

14. tinichkata

tinichkata Нов член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    ne sum bila ama mislam deka ne e mn dobro toa e moe mislenje iskreno ne znam

15. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Девојки имам купон со попуст за клубот "60 минути" во Кисела Вода ама локациски воопшто не ми одговара и нема да можам да го искористам. Ако некој е заинтересиран да оди нека ми пише ЛП, цената е 400мкд за 1 месец и треба да се искористи до крајот на март.

16. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.209
    Допаѓања:
    4.252
    Во ОУ Димитар Миладинов (Центар, спроти Зоил и Дом Даре Џамбас) се одржуваат часови по Аеробик и Зумба Фитнес, а во нас.Аеродром има 3 фитнес/б.билдинг центри. Луксузниот во Capitoll Mall на 2.кат, средно опремениот но мал розов „Fit&Fun„ во зградата залепена до т.ц. Бисер, и „Denis„ позади Капитол Мол. Во нас.Стар Аеродром веднаш до железничка е „Атлета„ а имала и некоја „Терминатор„ во близина. Членарините се движат од околу 1000-1500 месечно.

17. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.933
    Допаѓања:
    4.592
    Дали некој знае колку е членарина во фитнес центарот позади Мајка Тереза (мислам дека се вика Будо)?

18. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Имаше попуст, ако уплатиш до одреден датум цела сезона е по 800 денари ама незнам дали сеуште трае. без попуст е 1200.
    Едит: Ова е постирано во понеделникот на страната од Будо
    ПОНУДА НА НЕДЕЛАТА: ВЕЖБАЈ ФИТНЕС за 600 ден. МЕСЕЧНО; Како до ПОПУСТ од 800 ден. за Микс Аеробик...

Уплатете 2400 ден однапред и вежбајте четири месеци фитнес со шест тренинзи неделно (просечно по 600 денари месечно).
    Понудава е со ограничен број на места, односо вкупно 15.
    Инаку, регуларната месечна членарина изнесува 1200 ден.

Локација: Дом на АРМ - Скопје (Центар, ул. Македонија, позади Спомен куќата на Мајка Тереза)

Работно време:
    понеделник до петок од 10.00ч. до 22.00ч., сабота од 11.00ч до 21.00ч.
    (Не сте ограничени со број на тренинзи во текот на неделата, ниту со времетраење на тренингот, со други зборови, вежбате кога сакате и колку сакате)

МИКС АЕРОБИК: 800 ден ПОПУСТ за две платени членарини однапред за групите со реден број: 3, 7, 8, 9, 11, 12, 14, 15 и 16
    Распоред на тренинзи: http://www.aerobik.webs.com

Резервирање на места на 078 441 235 и
    e-mail:aerobik13@gmail.com

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ciganka

ciganka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    12
    за побрзо ослабнување што е најефикасно во теретана или аеробик,степ,инсанити.....

20. le.dentiste

le.dentiste Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    544

Ако уплатиш до 22 имаат попуст. За два месеци (мислам на фитнес) е 1600 денари, за три месеци е 2100, за четири месеци 2400. Регуларна цена е 1200 така да доколку планираш да се запишуваш гледај да си го искористиш попустот :)