Јас веќе долго време одам во Гладијатор во Кисела Вода ( студентскиот Пелагонија). Теретаната е на билдерот Тоше Зафиров. Има многу справи и сите се нови, има и машки и женски инструктори и е баш пријатно место. За 700 денари неограничено месечно вежбање, колку време сакаш. Им ја препорачувам на сите.
^^Има инструктори да, а за гужва се зависи од тоа во кој период од денот одиш, ама нема многу да е фул пример да не можеш да дојдеш на ред.
Титаниум гледам дека ми е најблиску, ама колкава е цената? Пребарав по интернетов и темава, никој нема пишано. Некој ако оди, нека сподели п.с. А колку е во (Калифорнија) Фит кај универзална?
jas odam vo lady club no sega za sega nema spravi t.e izvadeni se bidejki mislam deka pilates imaat i vo taa sala, mesecno ne znam kolku e, no 50den se plaka od den
Многу е нечисто извини и мириса на манџи за жал. Јас таму не можев ни 5 мин да издржам, а башка е мало, тесно... Јас би ви препорачала 60 мин. кај Рампата е. Јас таму одам еве веќе 2 година, а претходно одев во Магнус, супер е и Магнус ама поскапо.
Мириса долу кога ке влезиш во студентскиот на први, на шести не може да мириса, Мене ми е ок, а и на многу други кои одат таму. Секој за себе си знае, како му одговара така.
Dali odi nekoj vo Strong pozadi turizam da mi pise poraka ve molam.. P.s izvinete za latinicata vo ovoj kompjuter nemam mak podrska
Јас планирам да почнам со фитнес.Сепак сум дебелко девојче,и треба да намалам.Само да си ги разгледам клубовите во мојов град
Фитнес Центри здраво женски!! Сакам да ве прашам дали знаете некој добар фитнес центар во Скопје негде во Центар или во Аеродром?
Девојки,сакам да ве прашам дали има некој идено во оној финтес центар во лисиче што е само за остојжени,која цена е,дали постојано има тренер кој работи со вас и се останато дали вреди да се иде или не.
Девојки имам купон со попуст за клубот "60 минути" во Кисела Вода ама локациски воопшто не ми одговара и нема да можам да го искористам. Ако некој е заинтересиран да оди нека ми пише ЛП, цената е 400мкд за 1 месец и треба да се искористи до крајот на март.
Во ОУ Димитар Миладинов (Центар, спроти Зоил и Дом Даре Џамбас) се одржуваат часови по Аеробик и Зумба Фитнес, а во нас.Аеродром има 3 фитнес/б.билдинг центри. Луксузниот во Capitoll Mall на 2.кат, средно опремениот но мал розов „Fit&Fun„ во зградата залепена до т.ц. Бисер, и „Denis„ позади Капитол Мол. Во нас.Стар Аеродром веднаш до железничка е „Атлета„ а имала и некоја „Терминатор„ во близина. Членарините се движат од околу 1000-1500 месечно.
Имаше попуст, ако уплатиш до одреден датум цела сезона е по 800 денари ама незнам дали сеуште трае. без попуст е 1200. Едит: Ова е постирано во понеделникот на страната од Будо Спојлер ПОНУДА НА НЕДЕЛАТА: ВЕЖБАЈ ФИТНЕС за 600 ден. МЕСЕЧНО; Како до ПОПУСТ од 800 ден. за Микс Аеробик... Уплатете 2400 ден однапред и вежбајте четири месеци фитнес со шест тренинзи неделно (просечно по 600 денари месечно). Понудава е со ограничен број на места, односо вкупно 15. Инаку, регуларната месечна членарина изнесува 1200 ден. Локација: Дом на АРМ - Скопје (Центар, ул. Македонија, позади Спомен куќата на Мајка Тереза) Работно време: понеделник до петок од 10.00ч. до 22.00ч., сабота од 11.00ч до 21.00ч. (Не сте ограничени со број на тренинзи во текот на неделата, ниту со времетраење на тренингот, со други зборови, вежбате кога сакате и колку сакате) МИКС АЕРОБИК: 800 ден ПОПУСТ за две платени членарини однапред за групите со реден број: 3, 7, 8, 9, 11, 12, 14, 15 и 16 Распоред на тренинзи: http://www.aerobik.webs.com Резервирање на места на 078 441 235 и e-mail:aerobik13@gmail.com
Ако уплатиш до 22 имаат попуст. За два месеци (мислам на фитнес) е 1600 денари, за три месеци е 2100, за четири месеци 2400. Регуларна цена е 1200 така да доколку планираш да се запишуваш гледај да си го искористиш попустот