Да,исклучиво женска теретана е. Освен фитнес има и аероик,пилатес,јога и инсенити. Јас одам само на фитнес и сум задоволна многу,не би ја менала никогаш
Да ми препорачате добра теретана во Аеродром или Ново Лисиче. Ако некој има искуство со таа во Capitol mall нека сподели искуство. Тнх
Имам слушнато дека е добра,опремена ама дека има постојано гужва. Месец за женски е 1500 ,а дв месеци ако уплатиш предвреме третиот гратис
1500 денари е за 1 месец и за мажи и за жени, а ако вежбаш од сабајле (од 9 мислам отвара) до 2 часот попладне е 1200. Можеш да одиш и секој ден ако сакаш, и временски да остануваш колку сакаш. Според мене 1 саат вежбање 4-5 пати неделно е и повеќе од доволно. А подобро ти е во тој период од сабајле да одиш затоа што има помалку гужва. Немам слушнато за тоа третиот месец дека ти е гратис ако платиш за 2, распрашај се подобро. Јас одам 2 месеци таму и сум презадоволна. Има денови кога има гужва, ама и често се случува да има само 5 луѓе внатре. Тие што се престилките им се многу валкани, па ти препорачувам да си носиш пешкир за одозгора да го ставиш или пак носи си своја ако ти е така подобро. Јас моментално правам пауза бидејќи си ја повредив ногата и докторот ми рече мирување од 2 недели. Ама после празнициве се вракам во полна сила. Ако те интересира уште нешто слободно прашај.
@cocopuff фала ти на одговорот. За почеток, јас и 2 пати недено да одам, ќе бидам среќна. До сега немам вежбано во теретана, па не знам што се ќе ми биде потребно од опрема да носам со себе? Исто така, бидејќи јас најмногу сакам делот околу стомакот да го средам, се надевам дека постојано има тренери кои би ми кажале на која справа да вежбам? Јас бев таму да се распрашам, ама тој дечкото што работи таму не му се правеше муабет многу изгледа Затоа јас тука си прашувам, најсигурно ми е
@An-na нема тренери во капитол. Тие дечките шо седат таму незнам која им е функцијата искрено. Можеш да ги прашаш за некои вежби, ќе ти кажат. Јас не ги прашувам нив, си гледам на интернет вежби и си вежбам сама. Најчесто вежбам во делот кој си го викам јас слободен дел, кај што се престилките. Поретко вежбам на справи. Обавезно на секое вежбање одам на орбитрек, точак, лента или степер (барем на 2 по 15 мин). И јас на почетокот незнаев што да правам, ама си стекнав рутина. Гледам да ги менувам вежбите почесто и да бидат по напорни и интензивни, но се со време. Ако ти треба уште некој совет пиши ми ЛП да не ја полниме овде темата.
lugjenca prvo da vi se izvinam sho ne pishuvam so mkd font neam na pc-vo, kako i da e sakam da prasam odenje na fitnes kako preporachuvate za 13 godini ? drugo prasanje kade da odam lugje negde do 1000 barav se po 1800 1200 mnogu mi e idam i na germanski i angliski i stvarno mnogu mi doagja germanski plakjam 1300 angliski 1200 i ova epten mi e iam i brat nemozam cela plata odmajka mi i tatko mi za mene mislam deka me sfakjate, i zatoa negde gjorce, vlae, karposh, leptokarija, vi detaliziram, samo ne nakaj kisela voda, gazi baba, nataka ponudete kje vi kazam, fala odnapredddd <3
А да се запишеш на некои танци, некој спорт или аеробик/пилатес/јога? Никогаш не си премала за фитнес, ама мислам дека сепак подобро е да вежбаш нешто полесно, а и овие обично се поевтини
Вие плаќате за просторот и користење на опремата, а не за тренерот. За да тренерот го следи вашиот прогрес, ви ја менува исхраната треба да си платите дополнителни средства. На човек најисплатливо му е да си скрои мини теретана дома ако го привлекува овој спорт, ако има време и простор, а пред се финансии.
имав идено на аеробик до декември 2014 а почнав во март 2014 што значи дека сум навикната на вежби, и дома имав тоа за трчање и уште една справа не им ѓи знам имињата ама ипак навикната сум тоа ми беше целта да ти кажам, само ако знаеш ти или некој друг до 1000 за фитнес месечно кажете..фала.
Здраво феминки, дали некој знае кафе има теретана во Штип, адреса или да ми објасни каде точно се наоѓа?? И се разбира да биде за женски, благодарам Однапред
Епa се рaзoчaрaв гoдинa денa јa сум низ интернетoв и никaкo дa нaјдaм сooдветен фитнес клуб би рекле сеa дo тебе е прoблемaтичнa си, еднoстaвнo бaрaм негде ѓoрче, влaе, кaрпoш, лептoкaријa, центaр 1000 денaри aмa сеa не дa идaм у пoдрум сo две спрaви и 222 бубaшвaби oд лoшoискуствo вигo кaжуaм oвa, дaјте пoмoш у oвa trinity гo спoмaвте пoгoре не гoзнaм aмa нa фб немa ништo пoсебнo нa интернет тaкoџе, a зa тoa nagomyfitness aмa немoжaм ни зa тoa ништo дa нaјдaм пoмoшшшшш кo прaсе се нaпрaив не ми личинa гoдиниве..