didush jas plakam 1700 za sekoj den, vo bilo koe vreme od denot mozes da odis. A mislam deka za 3 pati do 15 casot e 1000 denari a 3 pati vo bilo koe vreme od denot e 1300. Mislam deka toa bea cenite
https://www.facebook.com/nagomyfitness.centre?fref=ts Eve ti go centarot girl.09, jas se uste odam tamu eve veke 3 godini, i sum zadovolna. Imaat i treneri, mene dosta mi pomognaa na pocetokot i so vezbi i so ishrana. Vidi moze ke ti fati oko i tebe
Devojki, kako ideja ne morate da barate samo teretani ima milion drugi nacini kako da se dovedete vo forma. Jas na primer odam sekoj den vo teretana ama 2 dena vo nedelata (cisto kako ideja) odam i na orientalni tanci. Pokraj toa sto pridonesuva vo zategnuvanje na celoto telo mnogu e zabavno. Te polni so pozitivna energija, devojkite se super se druzime i smeeme. Jas odam vo studio Marbal kaj olimpski bazen imaat i latino casovi i pilates.
Црешичке клубот се наоѓа во Хром на кружниот тек. Јас плаќам 1700 ама одам секој ден. За 3 пати неделно мислам дека е 1300 а ако можеш да одиш само од сабајле до 15 часот мислам дека е 1000 денари. Ама прашај си убаво ќе ти кажат они се што те интересира.
Дали сте слушнале дека наводно бил донесен нов закон ,од 1ви Март нема да смее да се вежба во теретана ако претходно немаш извадено потврда од спортска медицина дека си способен да вежбаш. Мене чудно ми падна зошто потврдата чини околу 1200 ден и важи само 6 месеци .
Имам 14 год. Многу сакам уште сега од мала да одам на фитнес за да имам здрав живот понатаму..Кој е најдобриот фитнес клуб во аеродром?
Еден пријател што работи во влада , а и тренерот во теретаната кај што вежбам ми спомна . Затоа и прашав дали и некој друг слушнал . Како и да е ке дознаеме во скоро време . Се надевам дека се само муабети
FIT, веднаш е до конак позади унирвезална <3 1500 денари можеш да одиш секој ден од 10 30 до 10, цело време има тренери кои те гледаат и ти кажуваат што да вежбаш. Значи они ти прават програма и те гледаат дали ги правиш добро вежбите и многу е опремена. И ти ја менуваат програмата на секој 3-4 месеци за да не се навикне организмот на истите вежби
Женски дали некоја од вас знае и да ми даде инфо во сп планет во Ѓорче Петров гледам се одржува аеробик ама не знам кој центар е како се вика како да ги најдам? Фала однапред
Сега ќе го поставев истото прашање...и јас слушнав за сп планет, мислев зумба дека е... Слушнав дека тоа било истото порано во пожарна што беше...Дали дозна некојаа информација, те молам сподели ја ако дознаеш нешто..поздрав
Да истото е од пожарна.... еве линк од фб страната https://www.facebook.com/dsc.branimirbrankica?fref=ts ама не знам со цени како се...поздрав