Imaat paketi zaedno ,fitness i bazen ili fitnes, bazen i sauna ili pak bazen i sauna. No oddelno, za 12 pati vo mesecot, do 16 casot moze da se odi, kolku sakas sedis, 1500 denari e.A ako sakas neograniceno vreme i sekoj den da odis, 2000 denari e.Ova e cena za edna usluga, znaci samo bazen ili samo fitnes. Jas sum prezadovolna, pocnuvajki od rasprostranetoto i ubavo mesto, do higienata i sve drugo ...
Не знам колку е близу ама има една теретана Flex. https://www.facebook.com/pages/Bodybuilding-Fitness-club-Flex-Skopje/264198220328767?fref=ts Во АК има многу нови теретани распрашај некој што живее таму може знаат повеќе.
Дали има некој што оди во 60 мин да ми каже како е? Или да ми предложи некое друго место за аеробик што е во центар/карпош/тафталиџе?
Dve drugarki odat vekje so godini i se prezadovolni. Prosetaj se, vidi kako e, moze i tebe kje ti se svigja.
има една теретана спроти шумарски, измегу зградите е. мислам дека чланарина беше околу 700-800 ден. не ме држи за збор.
Дечки може ли да ми кажете која теретана е подобра дали фит кај универзална или пак 60 минути кај стара рампа??
Dali znaete nekoja teretana vo debar maalo/soborna samo za zenski so clanarina do 700? Fala odnapred )
Значи вака сакам од понеделник да појдам на фитнес ...но малку ми е непријатно прв пат одам како ќе следам што прави тренерот ,дали ќе можам да ги правам вежбите немам некоја кондиција ? Ајдее некој совет Поздрааав и убав ден
@Anaouou Вежбите прави ги додека можеш да издржиш, кондицијата ќе си дојде сама по себе понатаму. Никој не те форсира, инструкторот ќе види колку си физички спремна и (најверојатно) ќе ти ги приспособи вежбите за да не ти дојде премногу
"Ангелиус" (кај Вулкан) е затворена или преместена? Одев еден период, се разочарав кога видов дека е затворено. Ако знаете некоја треретана во центаров, да не е "шминкерска", препорачајте.
Гледам многу девојки истото прашање го поставуваат, некој дали знае теретана околу Универзална/Дебар Маало/Карпош 1? Да има барем основни кардио справи, лента за трчање, елиптична справа (како Орбитрек) и членарината да е до кај 1000 денари? ☺️
Дали некој одел во теретанава кај penguin club позади гимназијата јосип броз тито што е? како се движат цените, опремена ли е?
Што ќе кажете за фитнесот во Студентскиот дом Пелагонија во Кисела Вода и тој во Карпош кај Горење зградата? Добри се?