Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фитнес клубови

Дискусија во 'Фитнес' започната од Girl4ever, 9 јуни 2010.

1. Olivieeeee

Olivieeeee Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2015
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Да ми препорачате некој фитнес клуб, само за девојки?

2. insatiable-b

insatiable-b Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2014
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    13
    Мислам дека цените им се разликуваат во зависност од тоа во кој дел од денот би вежбала. Наутро знам дека е поефтино, ако ти одговара и помалку гужва има. Мислам дека за наутро некаде до кај 2 или 3 часот е 1000 денари за 3 пати неделно да одиш. Пиши им на фб, ќе ти одговорат веднаш.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Jas najveke koristam eden paket niven do 16 casot koj e , tri pati nedelno, 1500 den. E sega tie 12 pati vo mesecot moze da se kombinira ednas bazen , ednas fitnes. Dodeka si vo bazenot imas pravo po 15 min da koristis edna od saunite… Po zelba , no seto toa vazi do 16h.
    A bez ogranicuvanje na vreme(do kraj na rabotnoto vreme) , isto tri pati nedelno e 2000.
    :)
    Imaat razlicni paketi , najubavo javi se I prasaj za toa sto najmnogu bi ti odgovaralo.

4. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    https://www.facebook.com/60Minuti/?fref=ts
    :)

Ау супер, би идела. Во пелагонија реално беше катастрофа, плус дур се качиш горе да ти се збктиса...

Последна измена: 18 ноември 2015
  5. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Од сабота почнува новиот Гладиатор, и јас едвај чекам да почнам.

На blueberry93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    фала ти многу,ке се распрашам..позз

7. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Мене ми одговара дека ми е на минутка од дома, за зимскиот период доста ми е битно и тоа.
    Иначе за тие што не знаат, 1000 денари ќе биде чланарина со неограничено вежбање (секој ден), и електронска картичка 100 ден. See ya :muscle: :D

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
  9. Deadhalf

Deadhalf Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    65
    дечки колку е месечно во 60 минути знае некој/а?

10. CinnamonBambi

CinnamonBambi Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2013
    Пораки:
    415
    Допаѓања:
    465
    Девојки, никако не можам да се сетам на името на една теретана што е на почетокот на Ново Лисиче, само за жени е, во зградите позади ПроКредит е некаде... Прочепкав низ темава, мислам дека некој пишал Фит лајф дека се вика, ама не можам никаков контакт да најдам ни на фејсбук ни на гугл, па дали некој знае дали уште постои?

11. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Не знам колку прашањето ми е во соодветната тема,ако не е преместете го :)

Ми треба идеја за програма за вежбање(т.е курс што ќе можеме да го посетуваме),составен од кардио вежби,што го вежбаат и момчиња и девојки. Од типот на п90 ,инсенити и слични,но да биде некоја не многу интензивна програма.

12. jok

jok Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    932
    Допаѓања:
    905
    Да видиш, ова дали ќе ти одговара
    http://www.aerobik.webs.com/

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Bloom19

Bloom19 Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2015
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    1.604
    Дечки, никогаш не сум била ептен слаба, ама последнава година мака мачам со тежината и се здебелив дури над 20 кг ;(;(;( Предложете некој фитнес клуб каде ќе ти се посвети максимално инструкторот и ќе ти дава совети и слично. Сум одела на фитнес во Капитол и Терминатор, ама некако не им е гајле само да си ги земат парите. Цената да биде околу 2000-2500 денари максимум.

14. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    А исхраната каква ти е?

15. Bloom19

Bloom19 Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2015
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    1.604
    Ужасна. Не јадев леб, ни благо, ни сокови цела година ипол. И после го запознав дечко ми, голем гурман е и почна да ме влече по 7-ци, вили и се што е лошо и пополека се држев некое време да не се здебелам, ама многу се разјадов и килажата почна стрмно нагоре. И он се здебели 15 кг ама сеуште е слаб, а јас никако кочница да воведам. Секој понеделник на "диета" сум. Јасно ми е дека без моја волја ништо не правам и цело време си наоѓам изговор да избегнам, ама не можам повеќе, сите ме застануваат со муабет каква сум била слаба пред година-две, а сега како балон сум станата. Ако некаде видите еден слаб стап (дечко ми) како оди покрај огромна топка, јас ќе да сум. 8)

16. blueberry93

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Лебот исклучи си го, благото и соковите внесувај ги преку овошни шеќери, сок од јаболко/портокал.:sun:
    Мораш добар режим на исхрана да си направиш, па паралелно со вежбање да имаш поголем скок во кг.
    Немаш потреба од некојси тренер за губење на килограми. Мене тренерот само на психа ми маваше кога ќе му кажев дека сум си к'снала киндер буено. Му викав...ама сааамо едно.:tmi: И ќе се напнеше, не сум била дисциплинирана, не сум го слушала со правењето отстапки. И се осеќав ко грев некој да правам, гледајќи го непрекинато тоа кратко задоволство:sweat:
    И ете, од јануари 63,5 ослабнав на 52, па дојдов и до 49. Ама со 49 изгледав ко од аушвиц, или во најмала рака ко секој ден да се боцкам, па си ги барав чаби чикс назад. :rofl: И сега имам 53 и си ги држам од мај уште (+/- 1 килце). :)
    Сама ако не си дадеш дисциплина, џабе. Гуд лак. :f:

17. danche86

danche86 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    35
    Ima li nekoja devojka od Skopje raspolozena da mi pravi drustvo na fitnes,sakam da se zapisam ama nekako mi e glupo sama da odam

На Soncka :) и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  18. CinnamonBambi

CinnamonBambi Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2013
    Пораки:
    415
    Допаѓања:
    465
    Ако веќе располагаш со таков буџет, можеш да си избереш индивидуални тренинзи, во кои најчесто спаѓа и одредување на исхрана соодветна на формата која сакаш да ја постигнеш (може не одредување исхрана како што би ти дал нутриционист, но во најмала рака муабет за тоа и совети за што да отстраниш, а што додадеш во диетата).
    Тие се обично така две-три илјади месечно, и за првиот месец би ти било одлично тоа, додека да влезеш во колосек и си ги научиш вежбите/справите. Е сега не сум баш најсиугрна кои од теретаниве имаат најдобра таква понуда, зошто во 60 минути најискрено не ми делуваа баш нешто најзапознаени со тоа, евенутално Атлета/Терминатор/Магнум... но за ова нека ме дополнат и другите членки.

19. pikeriste

pikeriste Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Здраво.
    Јас тренирав ракомет 6 години и бев во супер форма, никогаш не морав да се мислам за тоа што јадам и како јадам.Но претстанав да тренирав, се запишав на факултет и се здебелив цели 20 кг (во период од 3 години). Не го окривувам факултетот, требаше јас да си водам сметка.
    Сакам да ве прашам да не знаете некои теретани во Драчево или Кисела Вода, за поблиску да ми биде да не патувам цело време. И колку им е месечната чланарина од прилика.

20. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Здраво. За во Драчево не знам, ама има во Кисела Вода, се вика Атанасовски бодибилдинг и фитнес клуб. Месечната чланарина таму ти е 1,000.
    И јас планирам да почнам да одам, ама никако да се наканам. :D