А да ми препорачате некоја во Ново Лисиче, почињам да вежбам после 100 години така да пишете некакво искуство...
Zdravo devojki, veke mnogu vreme baram i se rasprasuvam, ve molam ako znaete da mi preporacate teretana vo debar maalo, partizanska, univerzalna, samo za devojki , vi blagodaram odnapred )
Здраво девојки. Сакав да ве прашам да не случајно знаете за новиот фитнес клуб (не теретана) што се отвори во Маџари.. Знам дека има зумба, ама не знам дали има аеробик и не можам да најдам бројче да ги исконтактирам.. Ви благодарам
Драги вежбачки, мислење Капитол или ГЛАДИЈАТОР за теретана? Прашувам од аспект на разновидност на справи, атмосфера, луѓето околу? (цените ми се познати и за 2те) ..Сум слушнала доста позитивни работи за Тоше Зафиров - како тренер и газда на Гладијатор, но поблиску ми е оваа во Капитол, па на 2 памети сум
Па во драчево добар глас ја бие теретаната Олимпија кај што има и фитнес за жени сите го знаат како "Фитнес Кај Аце" распрашај се ти препорачувам.
Што мислите за теретаната "60 минути" во Кисела Вода кај рампа.Дали некој ја посетувал и какво оскуство има?
Женски има некоја што оди во Капитол? Јас почнувам во понеделник па ме интересира, што носите и дали може самостојно да се вежба без тренер? Бидејки јас планирам да користам само статичен точак и подвижна лента, дали така е дозволено?
Amerei vo Aleksandar palace e 2000 den mesecno i pocnuvaat od 10 sabajle do 22 navecer. Jas odam tamu i e extra nemam komentar za teretanata.
Во Прилеп Шампион е 250ден. за женски ама нема некој Супер услови за разлика од Енерџи и Арена. Но се поскапи. За женско ти ги препорачувам овие два.
Средношколка сум и сум ниска и слаба. Сакам да го забрзам растот и развојот на моето тело бидејќи сум многу ситна. Дали тоа може да се постигне со фитнес и како?
Devojki, pisav prethodno, navistina sakam da pocnam vo teretana, predlozete mi nekoja vo centar , pozelno okolu univerzalna, samo za zenski, bi bila blagodarna )