Девојки, да не знаете колку е месечно во ТЦЦ Гранд Плаза само теретаната, а и цена заедно со спа, месечно?
3700 е месечно за неограничено користење, но не знам што се' opфаќа тоа. Требаше да се јавам, но се немам јавено се' уште. Ако некој знае и/или бил таму веќе, би сакала да чујам информации и јас. Имаат можност и за плаќање за 6 или 12 месеци, со тоа што доаѓа нешто поевтино, но не многу.
Дали би ми препорачале некоја поефтина теретана во близина на Аеродром? Со уште две другарки сме договорени заедно да идеме ама бараме да биде поефтина, а слушнав дека во Аеродром имало две три поефтини, па ако знаете некоја пишете Исто одговара и Ново Лисиче некоја ако има добра
Дечки дали некој идел во Project Fit во Скопје, и дали знае колку е годишна членарина со персонален тренер??
Предлог за фитнес клуб во Капиштец/Центар/Дебар Маало/Карпош 1? Некоја малку поасална, да не биде дупка ко онаа во АРМ.
Си најдов теретана во тафталиџе одма позади факултетот за Туризам Чисто, убаво, фини луѓе за прв тренинг си поминав супер! Цената им е 600ден да не веруваш еве и линк https://m.facebook.com/fitnessclubstrong/ изгледа супер!
Нема подобар фитнес од Фит, позади Универзална, пред кафичот Конак. 1500 за женски можеби не е ефтино, но во ниеден друг фитнес клуб нема за таа цена вежбање по програма и целосен надзор од тренери. Прво три дена прават загревање на цело тело. После се вежба еден ден горен дел еден ден долен дел од телото. После три месеци се дели на група на мускули. До колку некој има проблем со тежина имаат програми еден ден кардио еден ден мускула, ама ова само од гледање знам. Ништо не оставаат сам да правиш, и ги координираат вежбачите да не се прави гужва пред спари Има неверојатен избор на кардио справи, и справи за задникот, што иам приметено дека во многу фитнес клубови нема скоро ништо. Имам барано и поефтино и поблиску до мене, ама не се исплати за 700 денари на пример да одиш во сала со 10 справи каде што шеташ ко мува без глава и не дај боже неправилно да вежбаш од незнаење.
Мене во Стронг ми е супер. Денес ќе ми биде 5ти тренинг, девојчето што е на смена постојано оди по мене и ме корегира ако грешам.. плус на крај на тренинг ме нуди гратис чајче Цената им е страшно мала за тоа што го нудат ама они си знаат
А за справи имаат скоро се, има и за задник..плус од кардио имаат орбитреци, степери, трака, точаци.. Тоа го има во сите теретани мислам
Предлог за фитнес клуб /теретана во близина на ѓорче/карпош, и дални некој бил во нагоми во ѓорче и во борис трајковски да сподели искуство?
Моја братучетка оди во фитнес центар во зградата на Орифлејм,карши Рамстор.И месечно плача 1000 денари.
Имаш Gym Time во геге се наоѓа ова сепак блиску до Ѓорче и е добро и ефтино според мене. Во Nagomy лично јас имам прекрасно искуство, поточно е во хром кај кружниот тек, цената јас кога идев беше 1300, 3 пати месечно. А ќе можеш да ни кажеш како се вика фитнес центарот? Мене ме интересира за Life Style во карпош, кај сити мол, ако знае некој и ако сака нека сподели услови, цени и сл.