Zdravo..moze li da mi preporacete nekoj dobar fitness klub, sto ne e mnogu skapo. Sakam da odam za da se popravam ( da , ima i od tie sto imaat potreba za da se zdebelat)) pa ako ima nekoj od vas iskustvo so nekoj trener ili fitnes klub, kazete te mi ve molam
Некој да има искуство со Project fit во Капиштец?? Или да ми препорачате во истата населба некој друг ф.клуб?
Како е со гужви? Хигиена? И дали се услужливи т.е. дали ќе ми обрнат внимание ете јас конкретно имам проблем со ослабени карлични мускули па оттука и не смеам да кревам тежини. Дали би ме упатиле што и како во тој случај. Претпоставувам повеќе на кардио би одела, ама после бременоста и породилното со кондиција сум прилично слаба.
Буквално само што се вратив од вежбање и се уклучив и ме цитираше Најмногу гужва има после 6, ама не е претерано многу, за да мораш да чекаш ред по справи. Супер е опремена салата и одлична е хигиената. Јас ептен внимавам на хигиена по вакви места, тука немам замерка, ни за салата, ни за соблекувални/ тушеви. Ако можеш да одиш порано, тогаш воопшто нема гужва. Има двајца тренери што се на смена секогаш, добиваш програма за вежбање и секогаш има некој да те упати како, колку, да ти помогне или да ти коригира нешто. Многу се фини, атмосферата е супер.
Девојки сакам да започнам на фитнес препорачајте ми некој добра теретана со хигиена на ниво, пристојна цена и воедно да има фини тренери кои ќе ме насочуваат во вежбите ќе укажуваат доколку правам нешто погрешно и слично