Што им значи тоа полуперсонална? Одат по тебе секој тренинг или само на почетокот додека научиш што како..? Исхрана .. може да ми објасниш
полуперсонална е кога имаш тренер кој ти ги покажува вежбите и ти помага при правење но не те надгледува цело време туку повеќе лица кои вежбаат и да кога ке ги совладаш вежбите скоро и да не те гледаат, персонална е кога тренерот е само за тебе ти покажува вежби ти помага и седи само до тебе цел тренинг мислам дека и прават список -листа на исхрана, а и без тренер да вежбаш можеш да најдеш листа на исхрна што кога се внесува
Па тоа е колку да ти земат плус пари значи. Кај и да сум вежбала до сега (во 2те теретани, Стронг тафталиџе и гладијатор к.вода) со редовната цена ми ги покажуваа вежбите додека не ги совладам и ми дадоа исхрана.. Затоа ме збуни. Фала ти на инфо
Работно време пишуваше наскоро,значи уште не се почнати претпоставувам. А на катот над него има школа за танцување и таа работи т.е. сум видела дека држат часови. Ако дознаеш кога ќе почнат пиши.
Окулу 15ти септември. Сабајле носеа опремата случајно ги начекав .. Голем простор мн фино уреден со нови справи. За цена не прашав заборавив
Карши лептокарија т.е позади факултетот за Туризам, Стронг се вика 600ден за секој ден. Имаш и после лептокарија према к-4 не ми текнува името мислам беше 1500 за секој ден.
Ќе може ли да ми кажете некоја теретана во Аеродром ( блиску до Капититол) цената за чланарина да е пристојна
@PetraMa до 800 ден (вклучувајќи листа на исхрана) друго се е мижи асан да те дупам. Исти справи, исти вежби исти резултати никаква разлика, имам во два работено и се зависи до вољата. Тоа со личен тренер, неличен, сите сме таму да помогнеме доколку видиме дека некоја ги прави вежбите неправилно или се жали од немање на резултати. Само што некои се уфилмани па качуваат цени од мои непознати причини.
Ок тоа ме интересираше. И јас така размислувам не сум единствена Проблемот е што нема теретани до 800ден. Барем јас кај што сум прашала до сега само една е со сл. цена другите се над 1200ден ... :/
@Purelove92 @PetraMa Само што ми излезе ова. Не сум била во теретанава, само видов дека понудата е примамлива. https://grouper.mk/deal/fitnessclub...tm_content=title_link&utm_campaign=18-08-2017
Здраво дечки..имам едно прашање за вас.Дали фитнесот помага при оформување на телото,зацврстување на задник,нозе?
Искрено,мислам да започнам со фитнес за да накачам тежина бидејќи сум слаба ама сакам да ми се офорби задник,можно е нели?
Крај на септември ми кажаа. Пред некој ден влегов да видам. Просторот е голем со нови справи. Цената ми рекоа ќе биде 800ден за до 16h за после окулу 1000ка. Ме израдуваа искрено