Промотивна цена во октомври ќе им биде 800ден. со тоа што ја задржуваш таа членарина во текот целата година. Во инбокс така ми пишаа.. Иначе 800 ќе им било до 16h после 1000ка ✔
Кои теретани ги има низ Центар не сум баш упатена, при што да се со прикладна цена под 1000 ако е можно...
Дали знаете некој добар фитнес-инструктор, што стварно се залага и се посветува. Често кога идам во теретана после имам болки од неправилно вежбање.
Сигурна си дека е од неправилно вежбање, а не од самото вежбање? Да ги погледнеш мојтренер.мк, ако ти се допаѓа тој начин на вежбање.
Moze li da mi preporacate fitnes centar ili teretana za vezbanje vo blizina na cair topansko pole taa okolina
Јас барам во близина на Мида, кај Илинденска некаде. Има во Борис И Вера Циривири, само не ми одговараат термините. Знаете друго место за вежбање?
Супер. Нема гужва ок е, фини се многу девојчињата што работат, ти покажуваат се по ред и така. Што др те интересира
Kaj semaforite pred drzavna desno ili pod direkcijata na Zegin. Vezbas koga sakas do 22h rabotat ima devojcinja postojano da ti gi pokazat vezbite. Mene mi e super! Prijatno mesto i ubavi luge sega za sega