Ти имаат ли дадено од таму програма за јадење или само вежбаш? Имаш некои промени на себе за месец дена?
Ishra davaat ako pobaras. Mene ne mi treba iskreno. Vezbam radi kondicija i ubavo se cuvstvuvam. Toa mi e najbitno. Rezultati ima sekako
Ke odis ke si prasas. Ne sum pobarala jas. Ima postojano dve devojcinja i kolku sto gledam pokazuvaat na drugite... Imaat i fb strana mygym kapistec prasaj gi tamu ako ne
Дали може некоја да ми пише ЛП или овде, како било, ми треба теретана во Кисела Вода, по можност да не е повеќе од 1500 месечно и да има некој инструктор (не постојано да е до мене ама да ме насочи малку да не направам некоја штета на справине, малку сум несмасна )
Кои се цените во Powerhouse Pilates во Аеродром? Не можам да најдам на фејсбук ништо, само слики од забави има..
Многу сум здебелена сакам да почнам да одам на фитнес или аеробик такво нешто. Предложете ми некок таков клуб во близина на Аеродром или Центар? Само да не е теретана! Во Капитол се мислев едно време ама само теретана имале или не знам шо...
А што велите студија за танци како начин да се дојде до подобра линија ем како начин на релаксација. Во Струмица има едно, мислам да се запишам. Слаба сум со кондиција за вежбање а и немам навика. Вака мислам дека е добра шанса и за такви како мене. Кои се вашите искуства? Сте биле ли запишани на танц наместо на фитнес?