Strong pozadi Turizam 600den za zenski za maski malce poskapo bese 800-900 mislam. I na partizanaka imas imeto go zaboraviv 1200den za zenski
Дали некој вежба во Терминатор да ми каже како се со цена. Исто ме интересира дали инструкторите те насочуваат околу вежбите ( правилно вежбање ) и како е со гужви
Извинете за прашањево, можеби е малце оф-топик и чудно, ама дали некој што оди во теретана во Аеродром сака да ми биде/и бидам фитнес бади? Кога одам со друг сум многу дисциплинирана, а вака сама “си откажувам“ и си викам “ај бе утре ќе одам, ај од наредна недела“. Исто, срам ми е сама да почнам во теретана а реално мислам од тоа најдобри резултати ќе имам. Знам дека не е океј да не може човек сам да вежба, ама ете... другаркиве ми се сите во различни населби, а и не сакаат теретана, па си викам вака да прашам Ако некој има желба за фитнес бади, пишете ми
Во која одиш? Имаш ли избрано? Мада јас се мислев за аеробик и гледав за СЦ Јане Сандански. Само ладново ме пишмани. И вчера и денес, тргнувам и менувам правец
Дечки сакам да почнам во my gym, некоја од девојките да ми каже дали е само женски фитнес центар, цени, тренери итн итн
1000 mesechno i za mazhi i za zheni e ima samo 2 zhenski instruktorki tie se super ke ti pomognat ama teretanata kako teretana ne e bas okej, cekas na sprava 10 min ima premnogu guzhva, kvalitetot na spravite ne e ubav..
800den im e do 16h. 1000den do 22h. Fitnesot e i za mazi i za zeni ali 70% se devojcinja. Ima 2 devojcinja pokazuvaat celo vreme. Prostorot e nov i mn e cistot sto mene mi e mn bitno a i spravite se Novi. Jas tuka vezbam od otvaranjeto nivno.
Mislam deka periodov nema teretana bez guzvi osobeno popladne od 18-21h. jas iskreno ne sum cekala za sprava ali idam pred 16h. Spravite im se odlicni barem mene mi se, novi, cisto e.. retka pojava po drugite teretani.