Девојки дали некоја е заинтересирана да си искористи 3 бесплатни фитнес тренинзи на кои ќе научи вежби за секој дел од телото и потоа ќе може вежбањето да го продолжи и од дома, п.с можете и со другар/ка но понудата е само за Скопје.
Ќе може некој да ми каже за теретаната давид и маријан во ѓорче каква е колку е задоволен колку се плаќа месечно и каде се наоѓа поточно во ѓорче
Кога ќе се запишете во фитнес клубовите дали сами бирате на кои справи сакате да вежбате или инструкторите бираат на кои...?
Dali nekoj ima iskustvo so teretanata posle city mall proteinlab se vika mislam i kolku se plakja kako e zachlenuvanjeto koga mozham da odam i dr raboti.
Обврска и работа им е на инструкторите да ти ги покажат справите, која за кој дел од телото е, да ти објаснат како правилно да ги користиш итн. Така што, без гајле, уживај. Работа на инструкторите е тоа. Доволно е само желба да имаш, тие ќе те водат.
Јас денес почнав во Мисс фит во Охрид за прв ден беше навистина прекрасно. Па се надевам дека ќе има некакви резултати. Вие кој што одите како почнавте првиот ден?
Еее, прв ден во теретана, реално не бев комуникативна освен со инструкторите и вработените. Чудно ми беше. Ама со текот на времето, се опуштав и онака зборев со другите луѓе. После тренинзи баш се чувствував супер. Што значи дека и ти ќе се олабавиш. Секој нареден тренинг ми беше поинтересен, знаев повеќе луѓе и тренингот брзо поминуваше. Стекнав и пријатели. А инаку @angelche16 секако дека ќе имаш резултати. Само и на храната внимавај, а и си направила добар чекор.
Strong e napravena top! Ja renovirale i novi spravi donele. Gi pratam na fb ako zborime za taa vo Taftalidze. Cenata im e seuste 600den za cel mesec . Prasaj si na fb sto te interesira ..
Девојки иде ли некој во Капитол да везба,како е ситуацијата дали е се ок,не сум била може една год...
Јас сакав едно време да вежбам таму,ама кога бев и видов каков хаос е,реков сепак не.Премногу е гужба,загушливо незнам мене не ми се допаѓаше ич.
Да не ми се допаѓа што е гужва и справите кога ке се расипат не ги поправаат како лентите за трчање... тоа е