Jас 4 години одев, секогаш беше 1000че месечно, за 3 пати неделно, ама многу беше флексибилно со термини. Еден период комбинирав 3 пати пилатес и 2 пати неделно зумба, 1500. Можда се смениле работи од тогаш, 2 години не сум била, ма да не верувам.
женски гледав дека барате фитнес клуб во кисела вода би ви ја препорачала атанасовски идам таму две год и многу е коректна чиста гужва имам како и секаде во оние шпиц часови што се
Мислења за Fit One - Центар? Инаку ако некој му треба друштво, планира да почне со вежбање нека ме контактира во лп.
И јас би сакала да знам за Атлета, и за Капитол Фитнес инфо, посебно колку е гужва и гласно после 4 саат. Сакам некаде во Аеродром да почнам, и Капитол гледам имаат добри понуди 3 месеци за 2000 денари да уплатиш, ама кога пројдов еднаш од таму толку прегласно ечеше музиката ко дискотека... И ако бара некој фитнес бади за претпладне во Аеродром, пишете, мене тоа ме турка, да знам дека ме чека некој друг, вака сама често си откажувам и еве пача сум направена
Капитол еднаш и никогаш веќе. Баш ради тие понуди има ненормална гужва. И не е проблемот што се вежба, туку седат на справи и си праат муабет на мобилен, селфиња... Уствари сѐ прават, само не вежбаат. Јас уплатив за 3 месеци, ама си платив како 2 да одам. Воопшто не ми се свиѓаше.
Во Капитол до 5 саат нема баш гужва, особено време за ручек кога е накај 12 до 2-3 е најдобро. Инаку јас одам чат пат со дечко ми ама многу често он не може па ич не ми се иде сама и не идам. Така даа и мене ми треба друштво хахахаха.
https://m.facebook.com/pg/Fitness-club-MyGym-Kapistec-Skopje-236722630184183/posts/ Дали некој оди во овој фитнес клуб да ми каже мислење? Благодарам!
Јас сум презадоволна, маалска теретана е (малечка)но ги има скоро сите справи, исто така е многу чисто и се прељубезни.
Nad Mygym teretanata kade sto idam.. ima mislam pilates i aerobik. Kaj semaforire za nakaj drzavna, na 50m. prema Zebra. Ako me razbra