Таму тренирам веќе две години и топ е,справите се нови и доста е опремена.А и тренерите се супер.Ја препорачувам
Може предлог теретана во околината на аеродром, само навистина не од типот на Атлета и Капитол мол, зашто се пренатрупани, и секогаш е гужва, некоја порастеретена фала многу
Само за жени е, 500 ден месечно, 3 пати неделно можеш да отидеш. НО, местото е се на се 15 квадрати, а скоро ниедна справа не работи. Ова е во Спортски центар Ново Лисиче.
Ја знам оваа, минијатура, полно прашина, нема никој најчесто, и ништо не работи, мислев за Терминатор, зашто не ми одговараат на месинџер
Да не сака некој да вежба во капитол да делиме. Имаше понуда 2000 за 3 месеци за двајца. Па ќе ви испадне 1000 за 3 месеци.
ако знае некој каде има HIIT тренинзи во скопје, аеродром идеално... задоволна сум од јане сандански веќе неколку години ама во последно време многу монотоно ми стана и временски не ми одговара.. значи сакам тренинзи во стилот на аеробик, ама малку понапорни и интензивни..
Здраво, не можам ни јас тебе да ти пишам порака. За капитол рече еден дека до вечер ќе одлучи. Ако не ти е проблем, вечер да ти пишам.
Е како да се најдеме да се договориме. И јас не можам порака да ти пратам. Не знам зошто, со други имам разговарано преку лична порака.