Мислења за теретаната во Капитол? Освен што е гужва и гласна музика, како се со справите? Се мислам да се зачленам таму дека имаат често акции
Здраво девојки, може инфо од некој што ја посетува теретаната во Фитнес станица Олимписки, во поглед на гужва, чекање на справи? Поконкретно за лента за трчање, орбитрек и степер ме интересира. Гледам на сликите имаат доста справи и опрема. Ви Благодарам однапред.
Здраво девојки! Планирам да почнам да одам на фитнес од месецов (нешто како пилатес, групно вежбање, аеробик у тој стил како во организирана група). Дали знаете некое место да ми препорачате ама да биде околу Козле, студентскиот Гоце, во оваа близина. Фала ви однапред.
Имаш Rituals одма позади Гоце, ми се чини кросфит вежбаат, а имаат мислам и нешто полајт верзија како јога, ѕирни ги на инста
Здраво девојки може некој да ми каже какви се условите и која е цената во терминатор теретанара во ново лисиче кај рамстор?
Теретана, јога, секаков вид на тренирање што е квалитетно во Аеродром и Кисела Вода, за пристапни цени за студент и добри услови?