Препорачајте ми теретана со ок цени, реон Центар/ дебар маало, Капиштец. Сум вежбала во теретаната на Хоте Парк и бев презадоволна ама не ми се даваат 1500 само за утрински тренинзи.
Секој што е вработен таму е должен да ти помогне при вежбање, но треба да им кажеш затоа што сами тешко дека ќе им текне.
Близу бензинската кај Мечкаров. Има одма до неа една розевикаво црвена зграда пред која има автобуска. Епа од другата страна на зградата испод дуќаните, се спушташ надоле и тука е. Зад Гранап маркетот всушност.
Здраво дечки, нова сум тука и само сакам да ви кажам на сите што се мислите во која теретана да се запишете, Спортмастер - најдобра работа, една членарина за сите добри теретани во Скопје. Јас порано вежбав во ТЦЦ Плаза, и сум задоволна. Сега вежбам во Парк и во КБК Адора, супер се двете места, нема многу гужва и секогаш е чисто.
Не знам сега како е со цени во Плаза, јас со оваа картичка имам слободен влез и во Плаза така да не знам колку е само тамо да одиш.
Во која населба си? Ако си во близина на Тафталиџе, во Strong е 600 денари месечно, а Legion е поскапа и е 1000. Во Legion има опција ако вежбаш до 17h e 800 и има попуст за студенти.
Sega ja razgleduvav, ama ovaa karticka mora da e dobiena od rabota, ne mozes sam da si se preplatis ili ?