Здраво девојки Може ли да ми препорачате теретана со пристојни цени во околина на Карпош, Дебар Маало, Капиштец, Тафталиџе? Благодарам.
Здраво Луѓе, пишете ми за Гранд Плаза теретаната колку пари е членарина месечно бидејќи сакам таму да почнам
Колку е членарина во финес центар во тетово? И ако може некои да ми предложите знам има и некои каде што одат само женски што мислите за нив? И колку пари е месечно а колку годишно ако се зачленам?
Jas vezbam tamu od samo otvaranje. Se naogja posle Zebra do Medikus odma. 800den e sabajle ako odis, 1000den e bilo koe vreme do 22h. Mn e cisto i ti posvetuvaat vnimanie devojcinjata sto rabotat tamu. Prezadovolna sum. Za licen trener ne znam prasaj si na Fb.
^^ И јас идев у мај џим. Многу средена, хигиенска теретана. Девојките се фини али според мене не се разбираат од вежби... среќа јас сум вежбала долго претходно, а инаку како што гледав ти кажуваат по неколку вежби за секој дел од телото и тоа е. Мене тоа би ми досадило за 1 месец Инаку има и личен тренер, гледав си вежбаа некои во одреден термин. Ако имаш шанси, иди си пред 4,5 ч зашто е прелабаво а после тоа има гужвички.. као и секаде
Naprotiv, jas vezbam 3 god. so mali prekini i imam odlicni rez. na pocetokot na 2 nedeli kolku sto pamtam mi menuvaa/dodavaa novi vezbi sega vise sum profi : ))) Kade vezbas sega? Ili na pauza si so koronava