Жените и теретаната Ајде да ве видам колку од вас одат на теретана... причина... би излегле ли на такмичење... сакате да се бавите со тоа или од некоја причина се бавите... одите по правила или само онака вежбање.... И тие што не одат зошто не одат ? Да разјасниме некои работи во врска со жените во теретана и општо за женскиот фитнес и бодибилдинг.
Фитнесот овозможува фантастична можност за одржување на здравјето на телото и духот. Па мислам дека не штети на висината јас некаде 1 година вежбам и не ми штети...
Ако најдам фитнес клуб со пријатен амбиент и фер цена - одма се запишувам. Некако сите ми се по подруми, нечисти, ред се чека за справи а кога ќе стигнеш на ред фаќаш измрсени и испотени рачки А може ли повеќе инфо за тој во ново лисиче што бил само за жени? Каде точно се наоѓа?
значит јас неодам на фитнес или по твое теретана за да се такмичам туку одам со причина морам да вежбам нешто шо било зш дома немозам со неможам да седам.. најмногу вежбам зш сакам да ослабам малу и имат ефект супер е .. и на фитнес си имат тренер и го прашвиш со да работиш денес и тој идат и ти кажвит ти местит справи едно друго на секое јасно е сеа?
Може некој да ми каже дали уште постои тој клубот Ламбада до Вардар мебел, бидејки ништо за него неможам да најдам.. Ни страна на фб, ни нивен официјален веб, ниту број...
Феминки, одите ли некоја во теретаната во студенскиот Пелагонија во К.Вода? Како е? објаснуваат ли за почетници? Или друга теретана Расадник/Кисела Вода?
Девојки ми се роди желба и мотив за симнување на килажа 50% е завршена работата и уште 50% некој да ми каже во автокоманда/железара каде д најдам фитнес,аеробик,пилатес било што,погодно за женчиња.
И мене ме интересира каде е Престиж. Може инфо. Pls До Август одев во АРМ каде цената е исто 800 денари. Единствена предност е што ми е блиску до работа. Моментално не идам никаде и барам клуб кој ќе ми биде блиску или до дома или до работа.
Гладијатор (во Пелагонија) е супер место. Имам тренирано таму долги години. Справите се екстра. Што може да се очекува кога е на Тоше Зафиров теретаната