Има една у Борис Трајковски незнам дали е кросфит заборавив како се вика... Не сум сигурен дали вежбаат кросфит, али дефинитивно не е конвенционална теретана/фитнес. Имаше кај државна една фитнес револуција се викаше нешто такво. А зашо не обичен фитнес центар? Кросфитот у мк сеуште не е на она ниво кое сме навикнати да го гледаме на интернет...
До сега 4 месеци одев на обичен фитнес некако ми здосади, сега сакам да пробам нешто ново. Размислувам дали кросфит, бокс или pole dance. Некако најмногу ми се допаѓа кросфит ама тие што ги најдов на нет се или Центар или Кисела Вода..
Што е тоа женска теретана? Прв пат слушам Инаку теретани во Капиштец има My Gym позади зебра. Legion и Стронг се во Тафталиџе не во Капиштец
Има некои, знам имаше во Бисер долу една, имаше во Хиподром, ама онакви мали маалски теретани што би се рекло. За поголеми не знам
Дали некој знае што се случува со Капитол фитнес? Одамна не сум била, членарината ми е истечена, но гледам дека бришат коментари на луѓе кои ги прашуваат кога планираат да отворат.