Искуство за rituals studio? Ми фатија око за кикбокс ама па нз, вредат ли, има некој одено, задоволни ли се?
Да, би требало било кој тренер што е на смена да ти објасни како функционираат, а можат и насоки да ти дадат за вежбање, барем така беше кога вежбав пред некоја година.
Kako rabotat teretanite ima li ohranicuvanja Za vakcinirani/nevakcinirani ima li termini Za koga da dojdes da vezbas?
Се јавив и прашав за Гранд плаза фитнесот. Ми кажа 6000 месечно за секој ден, 24h е отворена. За жени со личен тренер е 9000 а за мажи 12 000. Имале нови справи, као затоа толкава цена. Нема поевтино, само тој пакет. Премногу е…
Епа најдобро оди кај нутриционист да ти даде план за исхрана и запиши се на некој грпни тренинзи, да не плаќаш пари за персонален тренер.. Инаку мислам дека во Legion e околу 4000 со персонален тренер, ама често прават промоции.. А и реално 6000 не е многу за персонален тренер и план за исхрана.. Јас имам плаќано по 20€ од час на персонален тренер..
Од злато да не е таја теретана со месечна членарина од 6000 денари До 1200 денари мах за теретана а персонален тренинг е 6000денари месечно со план на исхрана во зависност од состојбата на вашиот организам. Барај добар тренер кој има искуство а не некој нутриционист шо нема појма од тренинзи и исхрана копирана од милош шарчев.