Елена Бубало... и маж и... полоши личности не сум запознала... како и зошто, друг пат, ама еден јавен испад на еден настан од затворен карактер, па после слушнав и за неколку такви на други места. Забегано е колку е полна со себе. А кога ќе ја видам како се беси со тегови без поим да има за повреди на кичма... лошо. А дека е тоа така ми е доказ индиректното пасив агресив булингување е сторито на Бубало што јаде трици индиректно за Лејла Рамкоска и нејзината програма за рамен стомак. Слим апчиња не, ама Бубало барчиња да. До кога вакви ликчиња ќе бидат фактор за здрав живот... Да сум Лејла би ја тужела, јасно е на кого алудира. Она па е кадарна...немој те молам. Ана Стојанова ми е подоблесна од неа, бар си тера и не закача други. Инаку, ИцеФФ топло го препорачувам. Скап, но ефикасен.
За тоа какви се приватно ни знам ниту ме интересира. Само знам дека Бубало е биохемичар додека образованието на Лејла не ми е познато, само знам дека е инструктор по Јога. Така да, теоретски, зборот на Бубало би требало да држи повеќе вода и сметам дека да, кадарна е да збори. Друга работа, настрана кои се и што се и едната и другата, не можеш да споредуваш рекламирање чоколадни барчиња со апчиња за олеснување слабеење. Прво нити постојат такви апчиња, а тие што постојат го немаат ефектот што го замислуваат оние кои ги купуваат. На секој поискусен фитнес тренер му се ежи кожата кога некој ќе спомне апчиња или чаеви за слабеење. Исто, ниту еден тренер не би можел да ветува рамни стомаци за 3 месеци не па за 20 дена. Нејсе, не ме интересира позадината ниту на едната ниту на другата. Само јасна ми е реакцијата на Бубало, и повеќе од 90% од фитнес тренерите имаат иста реакција. Ице е супер.
800 денари за жени Вежбав во Стронг, не ми се допаѓа. Мал е просторот, има малку справи, и секогаш е гужва
Вежбање со тегови не е лошо, ако знаеш како, а не дискус хернија да фатиш, се крева со стомак, а не со кичма и колената поставени така. Ок е со вашава лојалност, ама познати се по испадите и лошото однесување и со соработници и со клиенти. Држи женскава предавање за здрав живот и уште на почетокот правење испад на организаторот...ние присутните незгодно...и после искочи дека често така знаела да си се испонаша. Особено Елена, не мери време и место. Интересно како денес одма јога нешто... Не поддржувам апчиња, ни па верувам во 20 дена за рамен стомак, ама не поддржувам арогатнтно, незрело и "неспортско" однесување. Ако нивниве испади се нормални, супер.
Како се фаќа дискус хернија? Како поставени кичма и колена? За која вежба збориш? Мртви подигања? Во таа вежба стомачните се само стабилизатори, и не се подига тежината со стомакот.
Ице е нутриционист плус такмичар. И ко другар е топ, а како професионалец па ептен има и знаење и око. Мислам ниедна од горе споменатите не треба да се порамнуваат со него. Далеку подобар и познаен.
Ице си е професионалец, другите можат само да му позавидат. А она кое што ми се допаѓа кај него и ми потврдува дека е тоа така - не му треба комјунити што ќе му прави филм и ќе хајпа како е топ. Не е ситна риба за да плива во јато. Дечкото си работи и тачка.
Некој што има искуство со Ице да сподели? Колку наплаќа, колку време трае програмот, како дава вежби он ги снима и праќа, или пак онлајн вежбаме со него? За исхрана исто индивидуални програми прави?