150den. Im pisuva na Fb. Odlicna e teretanata, spravi povekje od dovolno i sega gledam donele nekoi novi spravi. Ja preporacuvam!
Здраво девојки. Дали имате бројче за Балет Фит во Борис Трајковски што се одржуваат часовите ? Сакам да почнам со вежбање но никаде неможам да најдам контакт телефон. Некаде прочитав дека и во Синерџи ке почнат со часови
Zdravo feminki. Dali moze nekoja clenka od Bitola da mi preporaca teretana vo Bitola so normalna cena isklucivo za utrinski treninzi. Isto dokolku nekoj ima info dokolku vo Bitola nekade ima utrinski vezbi za Joga, pilates bi vi bila blagodarna
Здраво девојки. Денес почнав во теретана, прв пат се зачленувам, па доколку некој има некој совет или видеа околку користење на справите да сподели би ми било од помош. Фала многу однапред.
Во секоја теретана има често пати има различни справи. Зошто не ги прашаш вработените да ти објаснат кратко како се користи секоја справа?
Има fitness clinic И има уште една ако ме се лажам спротив школото Димо Хаџи Димов, сутерен е во нова зграда со крем фасада