Во Скај во Џевахир има некој вежбано? Овде каде што одам ми се некако персоналот нељубезни па сакам да сменам, па таа во Џевахир ми е блиску, само дали вреди за парите.
Убаво функционираат справите и има многу. Нез шо ти е најбитно за теретана? Персоналот не знам, секако не правам муабети со персоналот...
Јас скоро почнав и искрено не ги знам сите справи. Прашав уште пред да уплатам дали ќе можат 5 мин. да ми објаснат која како се користи и за која намена. Рекоа нема проблем, и сега едниот таму што работи ми се испонаша демек многу зафатен бил, океј извини друже за мои пари раатот ти го реметам.
Имам братучед, бруцош, бара теретана негде во Кисела Вода, нешто што е најблиску до Пелагонија студентскиот, ама и шта јефтиније то боље, не е дека гради некое тело, ама вака си му треба редовно да си се издува. Ако имате некои предлози за ваква теретана, фитнес клуб, што и да е, кажете ми и да му предложам, може нешто ќе го бендиса.
Женски ве молам за информација, барам веќе подолго време, ама гугл не ми помага многу... Фитнес клуб во околината на Козле, не теретана. Било какви групни активности како аеробик, пилатес, зумба и слично. Фала ви однапред...
Другарка оди, и задоволна е многу. Тоа струјата нешто ги поттикнува мускулите на работа. Она идеше да се стегне, и има ефект се приметува
Фитнес клуб и теретана е иста работа. Теретана е српски збор... Тоа што го бараш ти е студио. Барај на интернет фитнес/пилатес/зумба/аеробик - студио. Има еден куп.
Здраво, сакам да прашам дали некој знае како се движат цените за месечни карти во фитнес станица или атлета?