Фитнес и теретана е едно исто а различно име. Теретана е српски... Нејсе... Да надгледува тренер повеќе луѓе се полуперсонални тренинзи. Можеш да прашаш во некои теретани нудат полуперсонални. Иако го снемува и тоа бидејќи е неисплатливо.
Препорака на одличен личен тренер во Скопје? (по можност центар и околина) До сега вежбав по дома, немам проблем со мотивација али гледам почнав да стагнирам. Сакам да почнам да одам во теретана ама со личен тренер кој многу се разбира и ќе ме прати за правилно да ги правам вежбите и за да напредувам. Целта ми е да ојачам и качам мускулна маса (читај да се здебелам 5-6кг али на правилен начин се разбира) Долго време се мислаев дали да продолжам дома или да пробам со теретана али мислам ќе пробам со второво месец дена барем, да видам како ќе оди, ако оди тогаш таму ќе тераме
Има некој нов фитнес центар liftandfit_fitnes во Лептокарија ми излегува на Инстаграм. Оди некој? Ако да, како се со цени, простор и справи?
Предлог за некое место во Ск (пожелно Карпош, Тафталиџе, Козле, Капиштец) каде што се вежба чисто пилатес т.е low intensity вежби. Што би рекле вежби и за ум колку што за тело. Баш да се релаксира човек. 10 места сменив, теретани, сали, аеробик, али тој начин на “буфтање” со full вежбање ич не ми одговара. Сакам нешто помирно, нека биде резултатот за подолг период ама барем со кеф да ми се иде и раат како што сакам да си вежбам
Дали некој оди или одел во теретана Strong до студентскиот дом Кузман, дали ја препорачувате за женски ?
И јас би сакала нешто посмирено за вежбање. Не сум тип што сака интензивни и агресивни вежби. Ако најдеш нешто, сподели со мене.
Во близина на Ѓорче или некаде во Скопје да знаете да има женска теретана каде што ќе тренирате со тренер?
Здраво девојки, многу сакам теретана па дури и сум зависник од неа. Па така вчера рандом ми текна зошто да не си изградам своја. Каков кредит да подигнам и во која општина има најмногу фитнес фанатици за да ги привлечам во мојата теретана? Ако може мислење од @Ajronmen и @AAKG како најфит дечки, и мислење од @pdb123 за совет за изградба Поздрав и се најдобро