Здраво здраво, доколку некој има искуство со групните тренинзи во Synergy може ли да сподели мислење (дали се ефикасни, дали се исплатат доколку немаме големо фитнес познавање)? )
Некој да сподели искуство со Бубало? Другарки одат и се фалат, а имаат и видливи резултати. Мене лично ми е некако многу строга и груба по тоа што гледам на инста па не сум сигурна дали е за мене...
На платформата имаш опција 7 дена бесплатно за проба, така можеш да видиш како и изгледаат тренинзите, а и на онлајн лајв тренинзите можеше да се добие вклучување мислам на пробен час, па ќе имаш можност да видиш дали ти одговараат тренинзите, а и она како тренер, пиши и.
Имав еднаш онлајн обид, неуспешен. Не знам дали беше до тренингот или до неа ама не ми се погоди во смисла на тоа дека не ме третираше ко почетник. Тренингот беше составен од тоа на пример имаш 8 вежби и од нив правиш 100 повторувања, па во втор круг 90, па 80 и така додека не заврши часот. Мислам дека тоа е ненормално за почетник, па затоа ме интересираше како е во живо, дали има разбирање или само форсира.
Дали знаете да ми препорачате фитнес тренер кој би ми изработил програма и тренинг спрема проблемот кој го имам?Од Ана Стојанова ослабнав многу меѓутоа имам некој делови на телото кој што никако неможам да ги стегнам и ме нервираат.Всушност се работи како за вишок кожа која ја добив од изгубените кг ..Не е многу, ама сепак имам и ми смета… И мислам дека со прецизни вежби би можела да го решам проблемот..Но ми треба тренер кој ќе ми направи соодветен тренинг и ќе ми се посвети. И пишав на Ана ама некако не обрнува многу внимание на проблемот што го имам..
Зависи од проблемот, имаш проблем со вишок килограми или нешто друго? Јас сум слушал многу пофални зборови за Џоле од Play Fit Move. Тој е и физиотерапевт мислам по струка, има и работено во некоја од приватниве клиники во Скопје. Мој другар вежба кај него и е презадоволен.
Неможам баш да речам дека имам проблем со вишок кг.Имав но речиси го средив проблемот е што неможам да се ослободам од вишокот сало кое ми остана и нонстоп го имам кое е и сало и кожа…И ми треба прецизен тренер што си ја знае работава професионално и ќе ми помогне…Немора да е ни од Мк…Дали некој има слушнато за Милан стронг мен?
Милан има апликација шо си ја купуваш, не сум сигурен дали работи индивидуално, а ако работи сигурно е прилично поскапо. Шо се однесува до вишокот кожа, зависи колку е. При губење на голема тежина главна улога во борбата против вишокот кожа е превенцијата. Отпосле има многу малку работи што можат да се направат. Но, ако не се работи за голем проблем тогаш пред сѐ ќе помогне качување мускулна маса и едноставно да му се даде време на телото да се затегне. Во сето тоа улога има возраста и генетиката. За тренер конкретно за ова, искрено не знам, ќе те зезнам. Само не очекувај решавање на конкретни проблеми кај фитнес инфлуесери.
Дали некој има искуство со icebbf? Реално малку е скап но доколку ми помогне да успеам во она што го барам и дупло би платила..Поентата ми е да не си ги дадам парите и на крај не сум задоволна…Зошто имам еден куп пари издадено по фитнес тренери и нутриционисти и никаков резулат Ме интересира каква му е исхраната каков е тренингот и сл.….Од Ана сум задоволна мегутоа не е посветена само на проблемот кој го имам… Ослабев и тапкам во место сега…
Јас случајно на инстаграм го најдов @coachtripunovski кој нуди онлајн менторство, исхрана+тренинзи со тоа што одбираш дали сакаш програма за во теретана или за домашни услови. Не знам каков е како тренер, јас случајно го пронајдов, а за некое време сакам и јас да почнам со тренер. Инаку, онлајн менторството му е 15.000ден за 3 месеци.