Јас со цело мое срце би ја препорачала Кристина Неделковска, од Атлета тимот, само што сега е трудна и не знам дали работи индивидуални часови. Јас плаќав кај неа 7.000 месечно сосе теретана, исхрана и вежбање три пати во неделата. Имав за 1 месец веќе видливи резултати, намалив 5 кила, но рачунај дека е доста скапичко. Би ти препорачала да ја најдеш на инстаграм и да и пишеш па таа ќе ти каже што како.
И мене ова ме интересира, знам дека имаше една во Бутел, но дали има и други локации. Исто така ако може да ми препорачате теретани во околината на Карпош, отприлика меѓу Сити Мол и Дебар маало релација, а може и Тафталиџе, до 1500 месечно
Кога си на булеварот Гологанов од спротива ти доаѓа катен паркинг и некој карате клуб, а од другата страна ќе видиш во зградата има дуќани како аптека, а на крај од зградата на ќошот има Еуролинк. Кога ќе стигнеш до Еуролинк ќе видиш има уличка и треба да влезеш во неа и одма тука се на почетокот во првите згради. Но треба да си закажеш кога ќе одиш
Здраво, Кажете ми теретана во аеродром по можност од која сте задоволни,но да има и личен тренер ( женско ) од кој сте задоволни? Мене ми е за качување тежина и обликување по некој мускул така
Можеби малку неповрзано, ама дали знаете колку се движат цените за часови по јога низ скопје? Прекинав да одам пред неколку месеца и сега си барам друго место, се ми се чини поскапено.
Се согласувам дека калорискиот дефицит е тој што одговара за губењето килажа, но инсулинската резистентност може да биде голем причинител на не-губење тежина. Консултирај се со лекар околу тоа, дали преку исхраната или дополнителни медикаменти - мора да се стави во нормала за да не настане или барем да пролонгира дијабет.
Лично не сум била. Другарка одеше и не беше задоволна. Прозорите не биле затемнети ( цела улица те гледа ко на излог), не е доволно опремено ниту чисто, друштва се собирале да дремат на телефони и држат справи, персоналот исто тапа.
Сите што идеа таму, престанаа после некој месец. Теретаната е застаклена и гледа на Партизанска, и сите што поминуваат те гледаат. Но тоа не е најголем проблем. Теретаната нон-стоп нуди промоции “3 месеци за 3000“, “4 месеци за 3500“, ги прима сите, а нема капацитет. Последно кога поминав, внатре беше хаос. Сите справи зафатени, и уште 15 души шетаат низ теретаната, дремат на мобилен, чекаат да се ослободи справа. Не ти препорачувам.
Istiot gazda od Kapitol na vremeto. Isti princip na rabota... do koga ke tera samo... eden den ke sobere prometot od promociite i kluc(kako sto napravi u kapitol) Drugar moj uplatil posto zivee u d.maalo 4 pati bil i se prebaci u Fit. Uzasen narod, prljavo, guzva gnasotiluk.. Mislam deka imaat uste nekoja teretana sto ja vodat na sl.nacin. Izgleda samo kesot im e biten
Одев во Карпош. Не знам како е со цени, јас имам Спорт мастер картичка од работа и така одев. Инаку мислам дека цените се движат околу 2200-2500.