Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фитнес клубови

Дискусија во 'Фитнес' започната од Girl4ever, 9 јуни 2010.

1. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    хм... ај нека пише некој што бил во поскоро време, месец-два :)
    јас кога бев последниот пат имаше и лента за трчање и точак и орбитрејк... нема логика да се тргнати :^)

2. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    А мене да ми предложите некој фитнес центар или за аеробик населба Аеродром,кај железничкана негде,и колку пари е?

3. Eli-.-s

Eli-.-s Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Ми треба мала Помош

кажете ми каде во близина на железничка можам да најдам фитнес клуб али со цена до 700-800 денари.
    побргу ми треба одговор, фала однапред.

4. sonce10

sonce10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    116
    Во близина на железничка се наоѓаат Атлета и Терминатор, но Атлета мислам дека е околу 1500 денари ама затоа имаат многу добра опрема и секогаш има тренер кој стои на располагање колку сакаш

5. enna90

enna90 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    11
    И мене под итно ми треба фитнес центар во овој регион. Ако има некој информации, нека пише.

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Дали некоја одела во Борис Трајковски? Јас барам негде за пилатес :wasntme:

7. Girl4ever

Girl4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    2
    да не знаете фитнес клуб во драчево ако знаете ве молам за адресата?

8. Rock.Lady

Rock.Lady Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    214
    Случајно ја видов рекламава кај мене во населба, па решив да ја сликнам и да ја споделам со вас:

:up:

9. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Јас одев овде и добро е не е лошо да ти кажам...

10. tina-kiki

tina-kiki Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    1
    девојки знаете ли некој фитнес клуб во населба драчево и како се движаат ценитее...и уште едно прашање дали на фитнес идат само девојки кои сакаат да го затегнат своето тело или може и да се слабее бидејки сакам да ослабам и се прашувам дали да почнам да идам на фитнес..се надевам ке ми помогнете позз :inlove:

11. katerina88

katerina88 Активен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Во Капиштец има после Заводот за рехабилитација,од лева страна ќе ви дојде Тедико и зад него се наоѓа Oxygen. Имам вежбано таму,презадоволна сум а и цената е ок. Од утре продолжувам пак...

12. Mercimek

Mercimek Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    дали знаете некој фитнес клуб во близина на бутел или чаир? јас идам во чаир ама премногу е гужва идат многу дечишта што не те оставаат да вежбаш на раат :rofl:

13. MILASI

MILASI Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Здраво девојки, јас сум нова на форумов и се надевам на убава дружба со вас :)
    јас долго време барам негде во чаир да вежбам те молам пиши ми каде е точно во чаир овој клуб за кој што пишуваш

14. FromSunriseTillDawn

FromSunriseTillDawn Активен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Фитнес

Здраво девојки :)
    Го креирав профилов само за да ве прашам да ми ги кажете фитнес салите во Скопје, по можност во Кисела Вода.

За да не изгледа како реклама, пратете ми ги во лична порака.

ИТНО ми е да почнам да вежбам, ама не сум од Скопје, а немам ни кој да прашам

Фала однапред :)

15. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    во Радовиш кај има?

16. enaveko

enaveko Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    За во Кисела Вода...имаш најсупер услови и цена во Пелагонија, 700ден.месечно, неограничено ,со совети од (еден ) инструктор. Мене долго време ми требаше да почнам тука, претходно одев во друг клуб, многу подалеку, дупло поскап и само се малтретирав така... Си мислев кој сега ке оди во студентски, бла,бла...верувај ми, прекрасни услови има... Гладијатор се вика клубот, можеш да ги најдеш и на Facebook...позз...

На Ana.brojka и FromSunriseTillDawn им се допаѓа ова.
  17. CrAzYShAkA

CrAzYShAkA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    65
    Девојки кажете ми за фитнес центарот на тцц плаза колку е месечно и дали после везбање има туш кабини за да можам да се тусирам псоел везбање

18. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Девојки малку оф топик,

По колку време останувате на фитнес? Мене ми е срам да се задржувам повеќе од саат, а сакам убаво да си извежбам на справите. И плус минатиот пат го гледав тој инструкторот таму нешто превртуваше очи што толку долго вежбам. Се задржав саат ипол!

19. MILASI

MILASI Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    ako ne ti e odredeno vo cenata kolku treba da vezbas (dali 1 cas ili 2 )togas ic da ne ti e gajle sto prevrtuva toj oci , jas koga odev na fitnes si plakav mesecno na primer odreduvav samo denovi (tri dena vo nedelata) i kolku sakam vreme sedam vo sala drugo e ako si se dogovorila na primer tolku pati nedelno po eden saat a drugo e ako nemas odredeno vremenski kolku ke vezbas , na kraj kraeva moze bas vo momentot koga sakas da vezbas na omilenata sprava ako e zafatena pa moras da cekas koj ke mi go plati toa vreme, jas mislam da ne se zamaras i da si vezbas kolku mislis ti deka ti treba
    [mod-kirilica:2momb5kw][/mod-kirilica:2momb5kw]

На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  20. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.482

12 пати месечно фитнес+ сауна+ базен=3000 ден. Има прекрасни тушеви, со големи огледала и фен за коса.