хм... ај нека пише некој што бил во поскоро време, месец-два јас кога бев последниот пат имаше и лента за трчање и точак и орбитрејк... нема логика да се тргнати
А мене да ми предложите некој фитнес центар или за аеробик населба Аеродром,кај железничкана негде,и колку пари е?
Ми треба мала Помош кажете ми каде во близина на железничка можам да најдам фитнес клуб али со цена до 700-800 денари. побргу ми треба одговор, фала однапред.
Во близина на железничка се наоѓаат Атлета и Терминатор, но Атлета мислам дека е околу 1500 денари ама затоа имаат многу добра опрема и секогаш има тренер кој стои на располагање колку сакаш
Случајно ја видов рекламава кај мене во населба, па решив да ја сликнам и да ја споделам со вас: :up:
девојки знаете ли некој фитнес клуб во населба драчево и како се движаат ценитее...и уште едно прашање дали на фитнес идат само девојки кои сакаат да го затегнат своето тело или може и да се слабее бидејки сакам да ослабам и се прашувам дали да почнам да идам на фитнес..се надевам ке ми помогнете позз
Во Капиштец има после Заводот за рехабилитација,од лева страна ќе ви дојде Тедико и зад него се наоѓа Oxygen. Имам вежбано таму,презадоволна сум а и цената е ок. Од утре продолжувам пак...
дали знаете некој фитнес клуб во близина на бутел или чаир? јас идам во чаир ама премногу е гужва идат многу дечишта што не те оставаат да вежбаш на раат
Здраво девојки, јас сум нова на форумов и се надевам на убава дружба со вас јас долго време барам негде во чаир да вежбам те молам пиши ми каде е точно во чаир овој клуб за кој што пишуваш
Фитнес Здраво девојки Го креирав профилов само за да ве прашам да ми ги кажете фитнес салите во Скопје, по можност во Кисела Вода. За да не изгледа како реклама, пратете ми ги во лична порака. ИТНО ми е да почнам да вежбам, ама не сум од Скопје, а немам ни кој да прашам Фала однапред
За во Кисела Вода...имаш најсупер услови и цена во Пелагонија, 700ден.месечно, неограничено ,со совети од (еден ) инструктор. Мене долго време ми требаше да почнам тука, претходно одев во друг клуб, многу подалеку, дупло поскап и само се малтретирав така... Си мислев кој сега ке оди во студентски, бла,бла...верувај ми, прекрасни услови има... Гладијатор се вика клубот, можеш да ги најдеш и на Facebook...позз...
Девојки кажете ми за фитнес центарот на тцц плаза колку е месечно и дали после везбање има туш кабини за да можам да се тусирам псоел везбање
Девојки малку оф топик, По колку време останувате на фитнес? Мене ми е срам да се задржувам повеќе од саат, а сакам убаво да си извежбам на справите. И плус минатиот пат го гледав тој инструкторот таму нешто превртуваше очи што толку долго вежбам. Се задржав саат ипол!
ako ne ti e odredeno vo cenata kolku treba da vezbas (dali 1 cas ili 2 )togas ic da ne ti e gajle sto prevrtuva toj oci , jas koga odev na fitnes si plakav mesecno na primer odreduvav samo denovi (tri dena vo nedelata) i kolku sakam vreme sedam vo sala drugo e ako si se dogovorila na primer tolku pati nedelno po eden saat a drugo e ako nemas odredeno vremenski kolku ke vezbas , na kraj kraeva moze bas vo momentot koga sakas da vezbas na omilenata sprava ako e zafatena pa moras da cekas koj ke mi go plati toa vreme, jas mislam da ne se zamaras i da si vezbas kolku mislis ti deka ti treba [mod-kirilica:2momb5kw][/mod-kirilica:2momb5kw]
12 пати месечно фитнес+ сауна+ базен=3000 ден. Има прекрасни тушеви, со големи огледала и фен за коса.