Здраво, дали имате искуство со Нагоми фитнес? Видов на инста дека е 2800/месец и ми изгледа интересно. Немам некое искуство со фитнеси/ теретани, почетник сум и сакам да почнам да вежбам бидејќи сум многу залегната и да ослабам!
Сечие искуство е различно во зависност од потребите. Прашај ги дали може да платиш еден тренинг пробно, па види дали ќе ти одговара. Премногу индивидуално искуство е фитнесот...
Здраво, дали има фитнес клуб Терминатор во Ново Лисиче или само во Мичурин и ако постои каде е точната локација
Ме интересира дали некој има уплатено и ги користи месечните претплати на Елена Бубало на Healty.me платформата? https://healty.me/mesecna-pretplata/ Сега ги има поделено на три нивоа - почетник, херој и легенда па дококлку имате искуство би ви била благодарна ако споделите.
Некој да сподели искуство од фитнес фабрика како сте задоволни, дали имате резултати и дали тренинзите се ептен тешки?
Здраво дечки, Дали можеби имате предлог за персонален тренер од Карпош3 до Влае релација? Дали некој има искуство и со Инфинити во Хром теретаната ? Фала
Мислење за теретаната во хотел Русија? И теретаната Терминатор, Ново Лисиче или Мичурин (Хром не ми одговора)? Предлог за добри теретани во околина на Аеродром до кај 2000 месечно?