Искуство со теретана Терминатор во Хром?Дали е чисто?Дали има некој тренер да ти покаже почетнички вежби?
Искуство со теретана Терминатор во Хром?Дали е чисто?Дали има некој тренер да ти покаже почетнички вежби?
Јас има вежбано само во Магнус. Убаво е, ама сега ми е срам. Не сум во форма, а најјаките вежбачи и машки и женски ги среќавав таму. Не би можела во друга теретана. Навикната сум таму на справите и распоредот некако.
Дали некој вежба во некоја од финтес клубовите во Ново Лисиче што се над Кам и Жито? Ми кажаа дека таму имало два.
Здраво. Мислење за Атлета теретаната и Кристина како персонален тренер? Гледам сега има акција 2800 за 2 месеци, имам слушано дека била повеќе машка теретана и слично, ама мене ми е најблиску и сакам барем неколку персонални тренинзи. (7.500 ми е прескапо во моментов сепак).
Кристина е другарка моја, повеќе од 15 години, но без разлика на тоа, јас не би то ја препорачал нејзе искрено, не е многу искусна, ке те клука со хемии, тоа и го правеше додека вежбаше, земи некој со големо искуство, да не набројувам но ги има доста.
Пишав и во друга тема, јас вежбав кај Кристина и сум презадоволна. Ми даде супер основа за понатака, ми даваше ептен насоки и супер исхрана, не ме клукала со хемии никогаш. И ме научи како да вежбам за да имам солидна основа и за самостојно вежбање во теретана така што јас ја препорачувам, меѓутоа сите имаме различни цели, пробај еден месец со неа ако можеш да си дозволиш па види како ќе ти биде напредокот.