Мојот ф.п. е до идното лето да ослабнам едно 9 кила и да се зацврстам колку толку. И се фатив да вежбам - зумба, аеробик, пилатес, идам на танцување и дома вежбам на орбитрек. Си осмислив некоја шема и стартував со истата на 1 октомври. Полека, не се напнувам се да правам одеднаш. И имам во план да возам точак кога нема да идам на часовиве кои ми се платени. Ете така, човек кога неможе да најде работа барем да си се стегне малкуцка. Тешко ми е ама не се откажувам. Овој пат м-о-р-а-м.
До 1 Ноември затегнати нозе , листови и задник подигнат...останува само да се вежба и вежба и вежба....
Изразени стомачни до крајот на годинава.Вежбам од почетокот на месецов,секој ден и не вреувам дека ќе успеам :/
Бидејки имам повеќе цели, ќе си дадам поголем рок. Еве нека биде до средина на март -да ги зголемам малце мускулите на нозете -да ги зацврстам стомачните -газето за кое тренерот не ми ни кажуваше вежби зашто мисли дека не ми требаат , да го усовршам... Почнувам озбилно, уште и да јадам повеќе, и се гледаме на пролет со резултати.
Не знам дали мислењево е соодветно за тука,но сепак е предизвик,па... Само што завршив со втората серија на ова,и умрев,умрев. Направив пауза од една недела ,и сега пак како одново да ги правам,женскава е луда,нозеве не си ги чувствувам мислам дека ми отпаднаа но има големи ефекти,како и се што е во доменот на пилатес вежби. Плус мотивација ми е што не ми е по кеф песната,па едвај чекам да заврши и оп- се сум извежбала Вежбам 40 мин. различни вежби,ама колку овие 4 мин. што ме потат,ништо друго . Мислам тренеркиве ке ми пукнат Ајде девојки,придружете во squat challenge-от. http://www.youtube.com/watch?v=xDpB8pWEjhk
Ќе го пробам ова Лунариа, ова ми изгледа потешко од обичните squats, мислам како што ги правам јас, од озгора па клекнување до долу, овие се како да седнуваш на столче, па од седечка положба горе, па пак како да седнуваш. Ќе ги вметнам и овие, сега ќе си го спуштам видеово.
Мојот фитнес предизвик е да ослабам 8 до 10 кг и да си се вратам во нормала до Нова година. Спојлер Мислев дека сум на добар пат ,ама преголемиот физички напор ме тера на јадење и тоа што е најтрагично - доцна навечер.Морам да се одвокнам од тоа с**ње!!!!!!!!!!!!!!!!
Чучнувањата од видето на Лунариа повеќе ги штедат колената од класичните чучнувања затоа што аголот на превиткување е помал така да тоа ми е стандард при вежбање. Убава варијанта е на 20 до 30 повторувања да се направи 30 до 60 секунди пауза но во клекната положба (седечка положба), феноменално ги зајакнува бутовите и задникот .
Мојот фитнес предизвик. Да го зацврстам, заоблам и оформам телцето до 1ви Јуни 2013. Имам време некои 3 + месеца, сосема доволно за видна разлика. И да, 5 кила да качам до тогаш. Значи здеелување, и оформување, и не барам ништо повеќе Ајде, ду ит фор д самр! Пази нејм што си рекла!
Se nadevam ke prifatite mala pomos od mene, vecerva ke vi pustam link so mnogu korisni vezbi i za maski i za zenski komplet za celo telo so video tutorial [mod-kirilica:3q4s1h93][/mod-kirilica:3q4s1h93]
Спојлер http://www.youtube.com/user/Flubbedify/videos?flow=grid&view=0 тоа се вежбите се практикуваат 60 дена, отприлика е објаснето како да се вежба инку да се купат видео материјалите на амазон се повеке од 70 долари мислам, па девојки среќно до летоска , која ке успее нека се заблагодари како сака
Мој фитнес предизвик е да си го вратам телото во мојата поранешна(и дооолго време константна) форма.Еве ваква(извинете што ми зиркаат тангите, не очекував дека ќе ме сликаат па да се поднаместам):