Здраво девојки, зачленета сум од претходно но не пишувам, многу често ве читам и да ви кажам дека сте ми многу голема мотивација. Браво за тие што успеале да издржат јас почнувам и ке изгубам воља и ке престанам. Инаку еве и јас со вас си задавам предизвик затегнат задник и рамен стомак до јуни. Се надевам дека сите ке успееме во тоа што сме го наумиле
Убаво е да пишете цел и.временски рок, ама пишете и конкретни чекори на неделна база што ќе ги правите за да ја постигнете таа цел. За да не биде само желба
Гледам дека темава не е активна воопшто, ајде да ја активираме малку , најдов 30 дневна програма со вежби за стомак. Јас ке ја почнам од денес, ако некој сака да се придружи повелете https://www.chloeting.com/program/2019/flatbellychallenge/index.html
Еве јас се пријавувам. Празници + испитна = Меше. Имам и јас на лап топ некоја програма спуштено, таа е 21 ден ама колку што памтам ептен ефикасна па се надевам ке се поддржуваме
Наредниов месец килажава од 82 килограми на 180 цм, да се смали барем за 5 килограми ми е оптимално и да се издефинираме. Оброците што ги имам немаат и баш многу протеини па ќе пробам да внесувам повеќе протеини и наместо 3 оброци, ќе имам 5 или 6 во текот на денот, па ќе видиме што ќе направиме до наредниот месец.
Се пријавувам и јас Запоставив малку вежбање периодов, па сега кондицијата треба да тркнам да си ја земам од 2018 г. Ќе почнам викендов (не мора понеделнички де ) па ќе видиме до кај ќе стигнам. Битно ќе ве бодрам во секој случај