Девојки обавезно фотка сега и фотка крај на април и повремено запишувајте како се храните и кои вежби ги правите за да можеме сите да разменуваме искуства за вежбањето . И јас ќе ви се придружам да не биде само коментирам а ништо не правам ама ако некоја направи пофини стомачни од мене срам да ви е .
Интересно, интересно Не сакам премногу дефинирани стомачни кај женско, него убаво и затегнато стомаче со малку изразена линија на средината. Главна цел ми е да се откачам од спојлерот ( не знам како се вика точно) не ми се многу големи,ама од секогаш ми боделе очи, дури и кога сум ја имала посакуваната килажа и форма. Не знам како да ги снема. Сум имала периоди кога екстремно сум слабеела од Х причини,ама тие абер немаат Покрај кардио вежби мислам дека за тоа помагаат и вежби со странични истегнувања и вртење хулахоп. Ако има некој друг предлог, може да сподели
Прибидејќи темава е на тема множество од предизвици, предлагам за оние погабаритните, од мој калибар, да се стремат кон севкупно слабеење, со пред и потоа слика. Можеби ќе изгледаме како оние платените на Слим производите, но доволно е да се сфати како мотив да се направи нешто со себе. Стомачни, нешто подоцна. Најпрво да се отстранат зимските заштитни слоеви. Пролет доаѓа. Прифатено? Дебелото дете моли за одговор и произнесување на можни потписници на договорот.
Интересно. А може ли и јас да ви се приклучам, со тоа што мојата цел е обратна - до некаде Април да се поправам мин 5 кила, макс 7-8. Со тоа што освен напорни и редовни вежби ќе си го зголемам внесот на калории, али тоа е друга тема, битно да почнам активно да вежбам и да си зголемам мускулна маса. И плочки ќе правам ако треба, се у име на темава и крај на Април ставам слика. Бива? Или да си барам друга тема
Еве од мене неколку слики, Многу е тешко да оформиш плочки,јас вежбав цело зимо и одвај малку оформив после тоа немав време и не вежбав редовно и ги изгубив али не баш она веке да нема ништо, има али не се познаваат многу треба да се стегнам па да се видат али нема веза битно е дека има резултати и сите да зјапаат Можеби претерав со слики али сакав да се види позз
Идеата е прекрасна! Јас сакам да вежбам ама немам мотивација Инаку ако може некој да каже што вежби да се прават,режим на исхрана. Никол еве ако сакаш можеш да кажеш што вежби си правела,што се јаде,што не Ти си успеала и стварно многу ти се убави плочките на стомакот Инаку јас се приклучувам на овој предизвик
http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc еве јас вие вежби ги вежбам секој ден кога имам време а после вежбање обавезно пијам чоколадно млеко така читав дека било убаво после вежбање да се пиело,и многу доброе вареното јајце, јогурт,ете тоа а и не јадев некоја посебна храна што ми се јадело тоа и сум јадела само редовно да се вежбааааа поззз
И јас се пријавувам Од утре почнувам со вежби, да симнам некое килце што имам накачено месецов,плус ако успеам и ако имам доволно време ќе практикувам и вежби за плочки... Се надевам ќе споделуваме работи тука, што како има резултати А, бе, знаеш дека со постов добив поголема мотивација? Сериозна сум.. Сега си викам од утре коа ќе почнам со вежбање леле-леле
Кревам рака за плочките! Абе јас си ги имам ,не дека не ,само имам и едно новокомпомирано масно перниќе врз нив ,маме му је**м ,немате претстава колку само ме вади од такт!
Да знаете само како би ви се придружила да не ми е оваа е*ана настинка која ме држи 15 дена више и немам сила за ништо, а камоли за вежбање Ама може да дадам предлог? Ако целта е зајакнување на стомачни мускули ставете видео со вежби и вежбајте ги сите истите и за месец два споделете искуства кој како поминал и дали имаат ефект Еве да ви предложам вежби за стомачни може? http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Предизвикот е прифатен, почнав од пред 1 недела да ги вежбам brazil butt lift вежбите, во нив има и вежби за стомак, дополнително нема да правам стомачни па ќе ви ги покажам резултатите. Еве слика од мојата сегашна состојба на стомакот
Сликано пред 10 минути специјално за овде. Тиезацрнетите се работите од собава(ги затскрив влечките и табуретката што влегле во кадар. Мимс какво струкче Еве ја мојата моментална состојба. И тежнеам кон предизвикот посебно за долните стомачни мускули, па се надева дека на другата слика ќе ги има посакуваните плочки. Две сликички
Im in. Али јас прво ќе се сконцентрирам да ја намалам килажата, а дури потоа да ги оформам стомачните. Вежбав и до сега, ама од денес се почнува по активно. Слики ќе ставам на крајот од април од пред и потоа, да се види ефектот.
Од денес почнав да вежбам. Ги правев вежбите од видеото што е поставено од темата...Изгледат лесно,но всушност се многу тешки Секој ден ќе правам серија од нив а викендот можеби ќе трчам Неверојатно како е оваа тема мотивација
Браво,супер предизвик. Со килажата немам проблем, но со вишокот на стомакот да. Од неправилна исхрана (најмногу од брза храна) качив неколку килограми и само стомакот ми се поправи. Ко трудно пиле сум и многу се нервирам. Така да ви се приклучувам и јас, па ќе видам што карактер сум и колку ќе успеам да добијам рамен стомак.
Мимс и лукс - вие сте спремни за набивање стомачни. Јас уште не сум почната со стомачните, слика во февруари ќе редам (нели за прва фаза), втората здравје април... Сега сум окупирана со орбитреков, да го тргнам вишоков на стомаче, инаку џабе вежбање ни с од стомачни нема да се гледа Имам јас основа некоја имам, до летото вежбав мн стомачни, ај ќе видиме дали има нешто останато можда нема мн да се намачам да ги повратам
Девојки да ви дадам еден совет. Искуството во спортот ми дава за право да ви кажам дека може да правите и 10000 стомачни на ден ама вишокот на стомакот никогаш нема да го отстраните. Најдобар начин е со кардио тренинзи ( трчање, возење велосипед ). Овде сакам да напоменам дека возењето велосипед е исклучително ефикасно кај отстранувањето на вишокот на слабините. За подобри резултати носете памучни маички, а во ова време и блузони или тренерки. Одбегнувајте шушкавци затоа што тие имаат ефект во првите 10 тина минути. Паралелно со ова практикувајте ги и вежбите од видеото погоре.
Хахаха, да се правеа плочки за 1 месец.... Јас вежбам со години, еден ден не пропуштам, слаба сум, еластична, имам кондиција, ама немам ниту една плочка на мене , и не сум многу затегната. Е, таква ми е градбата на телото и помекушеста сум. Сепак супер е предизвиков. Само напред за сите кои сакаат да оформат тело, зашто броиме месеци до на лето, а резултатите не доаѓаат преку ноќ.