Флаширана најчесто, зошто имаме мн нездрава вода за пиење, барем во мое маало, премногу хлор, а и не ретко има и песок. Бубрезите си ги разболев еднаш од водава, па од тогаш само флаширана обична купуваме.
Вода од чешма. Кога сум дома, секогаш од чешма, а флаширана купувам кога имам потреба а сум надвор од дома.
Од чешма ,па изгледа уште жива сум не е чиста некогаш е жолта некогаш дури и мириса ама кој да оди да купи вода..
Вода од чешма, ама не од водовод .Туку од чешма која е во еколошка средина и водата е кристално чиста.
цел живот пијам од чешма и за мене нема послатка од Скопската вода од чешма флаширана ретко купувам,обично летно време кога сум надвор од дома и не се издржува
Флаширана вода можам да испијам многу повеќе од онаа од чешма.Така да флаширана ,можеби не е најдобра но е почиста за разлика од онаа од чешма.
Дома сите пиеме вода од чешма најубава ми е, водава кај нас има добар квалитет и е чиста. Купувам единствено само кога одам некаде, но таа не ми е толку слатка како онаа од чешма