Буквално ја регенерира кожата. Многу очигледно ја обновува. Јас ја фалам, бидејќи од милион употребени прескапи препарати, само таа ми помогна. И разликата ја забележаа сите. А, за лузни - не знам за какви, колкави лузни се работи. (Јас овде кажувам само за последиците од акните - лузни од акни, од стегање акни, дупчиња) Имам неколку дупчиња кои не се залекуваа и не верувам дека ќе се залечат, т.е. пополнат, бидејќи тој дел од лицето ми беше критично оштетен. Но, по се што поминав, можам да се пофалам дека сега има чисто лице (Употребувам друга, хидратантна крема сега), слободно излегувам и без пудра.
Епа се работи за плитки лузни имам само на две места и не се кизнеј колку многу,а иначе исто се од стегање на акните порано кога ги имав, сега немам и останаја само лузни, пробав контратубекс ама не ми помогна. Според ова шо ми кажа би требало да ми помогни, па ке пробам ке видиме поз и фала
Не сакам да ве убедувам, па на крај да не ви чини кремата, ефтина е во споредба со многу други, но сепак 500ден. не се малку. Јас кажав свое искуство, дека најскапите кремови за кои ми гарантираа, не ми помогнаа. Единствено спас најдов од оваа крем. Секоја кожа различно реагира, се надевам дека ќе ви помогне и вам.
Феминки ми треба ваш совет..Имав бубулици и црнки на челото..многу често ги стискав и ми се направија флеки и рани..но проблемот е што флеките не избледуваат.. Ве молам да ми дадете некој совет за да избледат флеките..инаку имам мрсна кожа Поздрав
овде никој не е стручен да ти даде таков совет бидејќи од кожа до кожа има разлика.побарај совет од дерматолог
Женски кај да ја надам Лала кремата? Ако ја имате користено кажете ми дали сте забележиле подобрувања(избелување на флеките)
Мајка ми ја зема од аптека, не е од Зегин, немам појма од која ваљда локална некоја. Инаку ефект има, е сега нормално не преку ноќ, ама по одредено време почнуваат да бледнеат флеките.
Девојки што мислите ке помогне ли кремот Здраве со комбинација на гел-пилинг и тоник од Pure Care од oriflame против подкожните бели топчиња кои излегуваат само со иглички или не?
јас ја купив од маркет и не беше скапа, околу 80 и нешто денари беше... а за подобрувањето уште неможам ништо да кажам зашто ја користам кратко време... ама се надевам дека ке има резултати. Само некако ме нервира тоа што е мрсна
Девојки знам малку каснам, али да направам мал ривју на тој продуктот од Авон што ви реков дека ќе го купам. Значи најважното е дека не ми ги тргна флеките на лицето по 2 недели како што пишува, малку се обледени и не се како порано, ама кожата ми е многу поубава, не ми излегуваат многу бубуљички, само неколку мали пред да добијам нели , инаку такви големи воопшто. Што знам, ако сакате да го купите, купете го, али јас сум 70% задоволна од него
Еве слика од нет, производот е ист. Ако сакате да си го порачате одете на http://www.avon.com.mk на брошура и проверете дали го има во овој број. Ако го има, и сакате да го порачате најдете си претставник и порачајте.
абе сеа ја глеав рекламата на скај тв за производов http://skyshop.com.mk/node/58 и лицето на девојките беше катасрофа, цело со длабоки лузни и по користење на препаратов, лицето стакло им е. Ме интересира дали некој го користел? Околу 1900 ден е па се мислам да си го земама, не е дека лицето ми е нешто со лузни, ама имам неколку дупчиња и ме нервираат, сакам да си ги тргнам Овдека на странава не е добро покажан ефектот ама од тоа што го видов на телевизија се зачудив
Ja користам повеќе од 3 недели и досега нема никаков резултат, ако има нешто понатаму ќе ви пишам позз
На образите имам само некои мали флекички и некое дупченце малечко и мислам се тоа може со пудра да се покрие.