Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Флеки и дупчиња од акни на лицето

Дискусија во 'Лице' започната од ev4e, 30 ноември 2009.

1. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Буквално ја регенерира кожата. Многу очигледно ја обновува.
    Јас ја фалам, бидејќи од милион употребени прескапи препарати, само таа ми помогна. И разликата ја забележаа сите.
    А, за лузни - не знам за какви, колкави лузни се работи. (Јас овде кажувам само за последиците од акните - лузни од акни, од стегање акни, дупчиња)
    Имам неколку дупчиња кои не се залекуваа и не верувам дека ќе се залечат, т.е. пополнат, бидејќи тој дел од лицето ми беше критично оштетен.
    Но, по се што поминав, можам да се пофалам дека сега има чисто лице (Употребувам друга, хидратантна крема сега), слободно излегувам и без пудра. ;)

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  2. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    A што да користам за дупчиња од мали бели поткожни мозочиња?

3. femina91

femina91 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17

Епа се работи за плитки лузни имам само на две места и не се кизнеј колку многу,а иначе исто се од стегање на акните порано кога ги имав, сега немам и останаја само лузни, пробав контратубекс ама не ми помогна. Според ова шо ми кажа би требало да ми помогни, па ке пробам ке видиме :D поз и фала

4. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Не сакам да ве убедувам, па на крај да не ви чини кремата, ефтина е во споредба со многу други, но сепак 500ден. не се малку.
    Јас кажав свое искуство, дека најскапите кремови за кои ми гарантираа, не ми помогнаа. Единствено спас најдов од оваа крем. :)
    Секоја кожа различно реагира, се надевам дека ќе ви помогне и вам. ;)

На Nymeria му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Smileee

Smileee Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    12
    Феминки ми треба ваш совет..Имав бубулици и црнки на челото..многу често ги стискав и ми се направија флеки и рани..но проблемот е што флеките не избледуваат..
    Ве молам да ми дадете некој совет за да избледат флеките..инаку имам мрсна кожа :)
    Поздрав :*

6. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.764
    Допаѓања:
    6.495
    овде никој не е стручен да ти даде таков совет бидејќи од кожа до кожа има разлика.побарај совет од дерматолог

7. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Женски кај да ја надам Лала кремата?
    Ако ја имате користено кажете ми дали сте забележиле подобрувања(избелување на флеките)

8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.933
    Допаѓања:
    81.232
    Мајка ми ја зема од аптека, не е од Зегин, немам појма од која ваљда локална некоја. Инаку ефект има, е сега нормално не преку ноќ, ама по одредено време почнуваат да бледнеат флеките. :)

9. pomagajte

pomagajte Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Девојки што мислите ке помогне ли кремот Здраве со комбинација на гел-пилинг и тоник од Pure Care од oriflame против подкожните бели топчиња кои излегуваат само со иглички или не?

10. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45

јас ја купив од маркет и не беше скапа, околу 80 и нешто денари беше... а за подобрувањето уште неможам ништо да кажам зашто ја користам кратко време... ама се надевам дека ке има резултати. Само некако ме нервира тоа што е мрсна |(

На Anonnimna му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Девојки знам малку каснам, али да направам мал ривју на тој продуктот од Авон што ви реков дека ќе го купам. Значи најважното е дека не ми ги тргна флеките на лицето по 2 недели како што пишува, малку се обледени и не се како порано, ама кожата ми е многу поубава, не ми излегуваат многу бубуљички, само неколку мали пред да добијам нели :lol: , инаку такви големи воопшто. Што знам, ако сакате да го купите, купете го, али јас сум 70% задоволна од него :)

12. Smileee

Smileee Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    12
    Може да поставиш слика за да го видиме прозиводот?Или барем да ми кажеш како се вика :)

13. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Еве слика од нет, производот е ист.
    Ако сакате да си го порачате одете на http://www.avon.com.mk на брошура и проверете дали го има во овој број. Ако го има, и сакате да го порачате најдете си претставник и порачајте.

14. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.641
    Допаѓања:
    8.500
    абе сеа ја глеав рекламата на скај тв за производов http://skyshop.com.mk/node/58 и лицето на девојките беше катасрофа, цело со длабоки лузни и по користење на препаратов, лицето стакло им е.

Ме интересира дали некој го користел? Околу 1900 ден е па се мислам да си го земама, не е дека лицето ми е нешто со лузни, ама имам неколку дупчиња и ме нервираат, сакам да си ги тргнам

Овдека на странава не е добро покажан ефектот ама од тоа што го видов на телевизија се зачудив :o

15. femina91

femina91 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17

Јас денес го порачав, треба да ми го достават понеделник или вторник, па ке ви кажам резултати :)

На simoncelicius и Tamara1990 им се допаѓа ова.
  16. Tamara1990

Tamara1990 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали ќе може некој да ми каже како да си ја нарачам кремата на саше?? однапред ви благодарам :*

17. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.641
    Допаѓања:
    8.500
    што се случи?
    ти стигна кремата, ја користиш?

18. femina91

femina91 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17

Ja користам повеќе од 3 недели и досега нема никаков резултат, ако има нешто понатаму ќе ви пишам :) :) позз

19. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    На образите имам само некои мали флекички и некое дупченце малечко и мислам се тоа може со пудра да се покрие.

20. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Имав неколку флеки од акни, ама сега летото самите ми се исчистија. Ваљда од сонцето... незнам :^)