Абе девојки нели таа кремата Леа за флеки е околу 80 ден,денеска на мама и рекле 200 и нешто во аптека...да не има и некоја друга ?
Леа е 200 и нешто, Лала е 80. И јас ја направив оваа грешка, затоа сега ми стои Леата неискористена, а и не помага воопшто.
Мене лицето ми беше ЛОМ, ама баш лом, ми кажаа да го сончам и кога се вратив од одмор далеку подобро ми е. Сега со влажни марамчиња поминувам само и пред спиење ставам Здраве. Се надевам ќе ми се стабилизираат и хормоните, па да дочекам и јас нормална кожа
Момичиња, во Тинекс ја има Здраве? И би можела ли да ја користам за грбот, бидејќи таму имам повеќе флеки од некогашните акни. Да ја пробам и неа и ако не ми делува веќе официјално ќе се откажам од секакви препарати за флекиве и ќе ги оставам сами да се повлечат, ако сакаат. Ако не, Зегин е ваљда сигурен извор на кремава или во криво сум.
Јас имам некои дупчиња што се многу забележливи па само пудра ставам да ги прекријам има ли некој друг лек?
Koritsaki, нема препарат кој помага во лекувањето на дупчињата како што знам, освен да си прашаш некој третман низ салоните кој можеби ќе ти помогне.
Според вас која е подобра- Лала кремата или Докторс кремата за избелување? Преѓе ја забележав во продавница, околу 70 тина денари беше и пишеше дека е за флеки и пеги, со магдонос. А оваа Лала во аптека ја има? Во маркети ја немам забележано
Никаде не можам да ја најдам оваа Лала кремава во Скопје. Ќе може некој да ми каже каде со сигурност ја има. Те во маркети, те во аптеки ја барав никаде ја нема. Се ја наоѓам онаа Леа за избелување и баш сакав да прашам таа каква е. Има ефекти од неа?
^ Лала кремчето го има низ пазарите. Зелен пазар,бит пазар..итн. сто посто го има. Јас кога и да одам низ пазариве ја гледам,плус мајка ми дека ја користи нонстоп од таму ја купува Него,мене ми помогна ова чудо од Авон за флеки,иако не очекував ама баш никаков резултат: Многу ефиксано ,малце скапичко е али мене ми вреди. Флеки веќе и да немам скоро ич,и убаво се нанесува со ролонот да не мора на раце да ставам па на лице. :up:
^Колку го зема? И сеа во новиов каталог го нема така? Немам моментално каталог, чепкав на нет, ама го нема во овој сега. Флеките ти беа од порано или?
Да, од порано ми беа флеките. Иначе,во овој каталог го нема ова ама во наредниот ќе го има. Од истата линија едно ќе биде 300 ден.а два продукти за 500 - таква понуда ќе има. А мислам дека и јас околу 300 го земав..така нешто беше
Мислам не. Ќе треба да земеш нешто кое содржи цинк оксид, зашто мислам дека тој помага при избелувањето на флеките. Го има во кремата Здраве.
Женски ме мрзеше да враќам страни на назад епа сега ако сакате да ми пофалите некој крем против флеки од акни да не е мрсен.. Чекам позитивни искуства Инаку Beauchamp за колку време ти исчезнаа флеките ?? Баш ме интересира бидејќи и јас долго време го гледам производов ама никако да се одлучам да го порачам... Ми треба некој добар збор
Уф,не ми текнува баш добро.. ама еве да речеме за 2 недели веќе имаше некаков си резултат,може и порано Ама после одреден период ако престане да се користи ова нели, логички ќе се појават пак нови флеки,нови мозолчиња и пак истото се повторува Се си има ефект додека трае било каков третман,после тоа веќе слабо ..тоа е тоа.